Inspiration til dåb - Simpelt, nemt og kreativt

Vi holdte i weekenden en stille og rolig barnedåb for det nærmeste familie og et hold venner. For os var det vigtigste, at få en dag med dem som betyder allermest for os, og som vi ved kommer til, at være en stor del af vores sønners liv.

Jeg har i powerpoint lavet indbydelsen, her kan man skabe præcis det man ønsker i alverdens farver, så man kan hurtigt få mange timer til at gå. På bagsiden af indbydelsen, har jeg lavet vores ønskeseddel.

Jeg var en tur i søstrene grene hvor jeg fandt nøgleringen, her fik jeg ideen, at det skulle blive bordkort. Igen brugte jeg powerpoint til, at lave et hjerte i samme farve som indbydelsen er lavet i, og her har jeg klippet og klistret med billeder på begge sider, en rigtig fin ide, og faktisk vil jeg have et par stykker lamineret og bruge som nøglering, et dejligt minde fra en dejlig dag.

Servietterne tog et par timer, at lave trods vi kun var 20, og her var youtube min ven.

Tapas bordet, her er det min søde svigerinde og hendes kæreste der har tryllet, meget lækkert med tapas. Gæsterne synes det var et hit!
Hvis man selv skal stå for mad til barnedåb, er tapas bord nemt og lækkert, hvis man er til det - og her kan de fleste af tingene forberedes i forvejen, hvilket jeg synes er et kæmpe plus med små børn.

Vandmelonen har jeg skåret ud som barnevogn, ansigtet er et æble med sut, og jeg har fyldt vognen med friske frugter. Lækker ide, som bryder et lidt tungt kagebord.

Lagkagen er lavet af mine søde svigerforældre, der har været kreative med pynt og en frisk smag af solbær.

Outfittet bestod af et par bløde jeans fra Name It, en lækker skjorte fra Minimize og skoene er fra H&M.

00.jpg

Har du noget du ønsker at dele på MamaWise.dk? så send meget gerne tekst, billeder, hvor du ønsker vi linker til dig, mv. på mail til MamaWisedk@gmail.com - vi glæder os til at læse din historie, gode råd, opskrift osv.