De havde besluttet at vi skulle have ham ud nu

@michellebjerrum mærkede den ene morgen mindre liv til hendes dreng inde i maven, efter uendelige forsøg på, at få gang i ham beslutter hun og hendes kæreste sig for, at give fødegangen et kald. Hvilket vise sig at være en god idé da Micelles moderkage ikke havde fungeret som den skulle. Det skulle vise sig at de senere den dag blev forældre til lille alexander ved et semiakutkejsernit. Klik ind og læs denne positive beretning.

Read More
Mit andet akutte kejsersnit lærte mig at acceptere det første.

mette_terkelsen har her delt sin beretning om hendes to akutte kejsersnit <3 Første gang ventede Mette et barn lægerne havde skønnet til 4600gram og anden gang ventede hun en datter med hjerteproblemer - begge gange endte i akut kejsersnit. Klik ind og læs med og find ud af hvordan hun lærte at acceptere at hun havde fået kejsersnit.

Read More
....og taknemmeligt sind over, lige præcis at have valgt en hjemmefødsel.

@homeboybabyjazz har delt sin fødselsberetning af hendes hjemmefødsel med lillesøster Karen som på trods af nervøsitet over fødslen endte ud i en dejlig hjemmefødsel. Klik ind og læs med :-) Kender du en der skal føde hjemme eller overvejer det, så er du meget velkommen til at tagge vedkommende så de også kan læse denne fined beretning <3

Read More
Jeg vågnede en torsdag morgen d. 31/8-2017 og følte at noget var galt…

Simone skulle til et tjek på sygehuset da hun var bekymret for hendes datter, grundet hendes lave aktivitetsniveau. Til at starte med var alt som det skulle være og der var ingen grund til, at ringe efter hendes kæreste, men det gik dog hurtigt op for lægerne at der var noget galt- og så alligevel ikke. Efter lidt overvågning endte hun ud i et hyperakut kejsersnit. Vil du læse mere til denne fødselsberetning som ender lykkeligt, så klik ind og læs med.

Read More