Det var den varmeste sommer i Danmark i 100 år og jeg var højgravid.

Betina har her delt sin fødselsberetning af lillebror - som var lidt af et chok for hende. Hun blev igangsat men da første fødsel tog 23 timer havde hun ikke forventet at lillebrors ankomst til verden kun ville tage 3 timer. Klik ind og læs denne fine beretning.

Read More
Min kejserinde beretning

@Dlundholt har her delt sin dramatiske fødselsberetning med os- som heldigvis ender med et velskabt og helt perfekt barn. En handletur i Rema1000 tog en uventet drejning og Diana blev hentet af ambulancen, klik ind og læs hele hendes beretning. Tak for at vi må dele <3

Read More
Brækket ben, begyndende svangerskabsforgiftning, igangsættelse og akut kejsersnit.

@nansepigen93 har delt sin fødselsberetning af hendes datters ankomst til verden- den indebar en brækket ankel, mistanke om svangerskabsforgiftning, flere dage med igangsættelse, datteren der ikke stod rigtigt i bækkenet og meget mere - det hele ender ud i et kejsersnit og den skønneste pige kommer til verden. Klik ind og læs med :-)

Read More
Kejsersnit eller almindelig fødsel

Karina har delt sin fødselsberetning med os af hendes datters ankomst til verden i uge 30+1 ved akut kejsersnit. Karina havde rigtig slem svangerskabsforgiftning og alvoren gik først op for hende til sidst- at hun og ikke hendes baby var i kritisk livsfare. Klik ind og læs med hvis du har lyst og giv endelig denne stærke mor en kærlig tanke <3

Read More
De havde besluttet at vi skulle have ham ud nu

@michellebjerrum mærkede den ene morgen mindre liv til hendes dreng inde i maven, efter uendelige forsøg på, at få gang i ham beslutter hun og hendes kæreste sig for, at give fødegangen et kald. Hvilket vise sig at være en god idé da Micelles moderkage ikke havde fungeret som den skulle. Det skulle vise sig at de senere den dag blev forældre til lille alexander ved et semiakutkejsernit. Klik ind og læs denne positive beretning.

Read More
Mit andet akutte kejsersnit lærte mig at acceptere det første.

mette_terkelsen har her delt sin beretning om hendes to akutte kejsersnit <3 Første gang ventede Mette et barn lægerne havde skønnet til 4600gram og anden gang ventede hun en datter med hjerteproblemer - begge gange endte i akut kejsersnit. Klik ind og læs med og find ud af hvordan hun lærte at acceptere at hun havde fået kejsersnit.

Read More