Posts in Fødselsberetning mor
Jeg vågnede en torsdag morgen d. 31/8-2017 og følte at noget var galt…

Simone skulle til et tjek på sygehuset da hun var bekymret for hendes datter, grundet hendes lave aktivitetsniveau. Til at starte med var alt som det skulle være og der var ingen grund til, at ringe efter hendes kæreste, men det gik dog hurtigt op for lægerne at der var noget galt- og så alligevel ikke. Efter lidt overvågning endte hun ud i et hyperakut kejsersnit. Vil du læse mere til denne fødselsberetning som ender lykkeligt, så klik ind og læs med.

Read More
Jeg frygtede hver dag at min graviditet ikke ville ende lykkeligt.

Mie har delt sin fødselsberetning med os. En graviditet som indebar en masse frygt, sorg og glæde. Sorgen over at hun 7 måneder tidligere havde mistet sine tvillinger, frygten for at det skulle ske igen og glæden ved at hun nu var gravid igen. Tak for at du vil dele Mie <3

Read More
En af jordemødrene endelig får fat i hans arm og brækker den.

Nannas fødsel endte i et mareridt- lægerne tog ikke hendes ord alvorligt, hvilket resulterede i en dreng der sad fast i 16 minutter, en brækket arm, spørgsmål om nød dåb, baby ambulance - dette er kun en brøk del af, hvad der hændte for Nanna og hendes familie.

Read More
Jeg har en stor blodansamling som skal fjernes. Akut. Med operation.

Bettina er førstegangsmor, festpige og opdager hendes uplanlagte graviditet i uge 20. Lykken overvælder hende og hun glæder sig til at møde sin søn, dog går fødsel af hendes søn ikke som planlagt og ender ud i en haste operation af Bettina. Klik ind og læs med.

Read More
Lægen var blevet fyret kort tid efter det her.

Signe skulle føde deres datter Frida i en sødefødsel, alt hvad der gik galt, gik galt. Signe nåede at tænke, at de ikke fik deres lille datter med hjem og hendes beretning ender med, at lægen bliver fyret. Klik ind og læs hendes beretning.

Read More
Allerede her startede forløbet fra helvede

Ro i maven og tryghed er ikke noget denne mor har, da sygehuset afviser hende da hun ringer og fortæller at, hendes vand er gået og at det er grønt. hun bliver mødt af et ‘du sjatpisser nok’. Klik ind og læs denne nybagte mors fødselsberetning.

Read More
Det gik aldrig op for os undervejs, hvor kritisk det hele var - først for vores søn og senere for mig

At blive frarøvet drømmestarten på tilværelsen som en familie, det kan være hårdt. Klik ind og læs ‘Johannes’ fødselsberetning af deres søn og starten på livet som en familie, som ikke gik efter planen.

Read More