Posts in Fødselsberetning mor
Det var den varmeste sommer i Danmark i 100 år og jeg var højgravid.

Betina har her delt sin fødselsberetning af lillebror - som var lidt af et chok for hende. Hun blev igangsat men da første fødsel tog 23 timer havde hun ikke forventet at lillebrors ankomst til verden kun ville tage 3 timer. Klik ind og læs denne fine beretning.

Read More
Jeg vågnede en torsdag morgen d. 31/8-2017 og følte at noget var galt…

Simone skulle til et tjek på sygehuset da hun var bekymret for hendes datter, grundet hendes lave aktivitetsniveau. Til at starte med var alt som det skulle være og der var ingen grund til, at ringe efter hendes kæreste, men det gik dog hurtigt op for lægerne at der var noget galt- og så alligevel ikke. Efter lidt overvågning endte hun ud i et hyperakut kejsersnit. Vil du læse mere til denne fødselsberetning som ender lykkeligt, så klik ind og læs med.

Read More
Jeg frygtede hver dag at min graviditet ikke ville ende lykkeligt.

Mie har delt sin fødselsberetning med os. En graviditet som indebar en masse frygt, sorg og glæde. Sorgen over at hun 7 måneder tidligere havde mistet sine tvillinger, frygten for at det skulle ske igen og glæden ved at hun nu var gravid igen. Tak for at du vil dele Mie <3

Read More
En af jordemødrene endelig får fat i hans arm og brækker den.

Nannas fødsel endte i et mareridt- lægerne tog ikke hendes ord alvorligt, hvilket resulterede i en dreng der sad fast i 16 minutter, en brækket arm, spørgsmål om nød dåb, baby ambulance - dette er kun en brøk del af, hvad der hændte for Nanna og hendes familie.

Read More
Jeg har en stor blodansamling som skal fjernes. Akut. Med operation.

Bettina er førstegangsmor, festpige og opdager hendes uplanlagte graviditet i uge 20. Lykken overvælder hende og hun glæder sig til at møde sin søn, dog går fødsel af hendes søn ikke som planlagt og ender ud i en haste operation af Bettina. Klik ind og læs med.

Read More