Posts in præmature
Jeppes (alt for) tidlige start på livet del 2.

Fik du læst om Tennas fødsel i går? Vi er nu klar med del to, klik ind og læs hvordan det gik hendes lille Jeppe. Der er direkte link til del 1, hvis du gik glip af den.

Read More
Jeppes (alt for) tidlige start på livet

Tenna har her delt del 1 af sin fødselsberetning af hendes lille søn. Tenna blev ramt af svangerskabsforgiftning, dog var der ingen tydelige tegn- så det blev ikke opdaget. Samme dag som Tenna skal udskrives fra sygehuset får hun det utrolig dårligt og det ender kejsersnit da hun var 29+4. Klik ind og læs med.

Read More
Vi bliver kørt ind på en fødestue, og det føles uvirkeligt og som en ond drøm man bare gerne vil vågne fra

Birgitte har her delt sin beretning om hendes søns alt for tidlige ankomst til verden, samt forløbet på sygehuset. Det er en stærk og lang beretning, men en beretning fyldt med kærlighed og ærlighed. Mange tak for at vi må dele jeres historie.
Kender du et forældre par til et præmature barn? Send dem en kærlig hilsen, det fortjener de om nogen for deres styrke <3

Read More
"Hun reddede mit liv uden at operere eller noget større, og jeg var så lettet"

Louise har her delt sin fødselsberetning af hendes datters for tidlige ankomst til verden. Louise blev sat igang da hendes symfyse mål var 6cm for kort og deres datter ikke voksede som hun skulle. Efter fødslen taber Louise for meget blod og lægen vil operere hende. Klik ind og læs hele beretningen.

Read More
Vi får at vide at hun ikke får nok ilt og hun skal ud NU

“Jeg havde haft plukveer siden uge 20, men min jm sagde at det var helt normalt. Da jeg igen var til jm i omkring uge 30, snakkede vi igen om plukveer og hun undersøgte mig, for at forsikre sig om de ikke åbnede mig. Ingen tegn på tidlig fødsel. Og jeg skulle bare leve mit liv som jeg plejede. Jeg både løb og trænede frem til uge 34.” Læs her hvad der sker efter uge 34

Read More
"jeg fik nærmest råbt med det samme “der er jo to?!”

Læs en beretning om det at opdage at der ligger to små babyer inden i ens mave. “Det har været et hårdt år, men udover opkast (som var hårdt nok) og præmatur babyer, så har selve det at få tvillinger ikke været hårdt - jeg kender jo kun til det her!”

Read More
Livet som førstegangs forældre, som startede før end ventet.

Villads kom til verden før end disse seje forældre havde ventet det, ikke noget problematisk. Vandt gik pludseligt og så ville man ikke gøre noget for, at stoppe det. Læs hele beretningen her og se hvilke tiltag familien måtte tage med en for tidlig født.

Read More
En traumatisk start på livet

Her kan I læse Reginas fortælling om en meget traumatisk fødsel. Der var ved at koste både hende og lille Naja livet. “Jeg vågner op alene på en stue, hvor der kommer en sygeplejerske ind og fortæller mig, at jeg fik en 4 cm lang rift på livmoderhalsen og tabte 3,5-4 liter blod.” Læs det hele lige her

Read More
“Da jordmoderen gik ud for at hente det ve-hæmmende, faldt hjertekurven. Den ikke bare faldt, men blev nede.”

“Jeg fødte vores lille datter d. 25. December, om morgen, i uge  33+3. Men det hele begyndte faktisk 5 uger forinden, tilbage i november”. Læs hele beretningen omhandlende indlæggelse med forkortet livmoderhals og lidt for mange regelmæssige plukveer og meget mere lige her.

Read More