Posts in Kejsersnit
Akut kejsersnit efter 35 timer med veer

Vi har fået lov til at dele @Tinawmortensen ærlige fødselsberetning. Tina lå med veer i 35 timer og ender med et akutkejsersnit, grundet enormt udmattelse går der lidt tid før, at deres nyfødte barn kommer op til Tina da hun falder i søvn. Efterfølgende kæmper Tina med amningen samt tilknytningen som først kom efter fire måneder- vil du læse med så klik blot ind. Tak for at vi må dele <3

Read More
Jeppes (alt for) tidlige start på livet del 2.

Fik du læst om Tennas fødsel i går? Vi er nu klar med del to, klik ind og læs hvordan det gik hendes lille Jeppe. Der er direkte link til del 1, hvis du gik glip af den.

Read More
Da Luna kom til verden ved planlagt kejsersnit på OUH

@Nyimorlivet har her delt sin datters vej til verden - ved planlagt kejsersnit. Klik ind og læs med hvis du har lyst. Vi benytter lige lejligheden til, at hylde alle de seje kejserinder der er <3 Så kender du en sej kejserinde, så tag hende endelig og lad hende vide, at hun er bad ass!

Read More
Jeppes (alt for) tidlige start på livet

Tenna har her delt del 1 af sin fødselsberetning af hendes lille søn. Tenna blev ramt af svangerskabsforgiftning, dog var der ingen tydelige tegn- så det blev ikke opdaget. Samme dag som Tenna skal udskrives fra sygehuset får hun det utrolig dårligt og det ender kejsersnit da hun var 29+4. Klik ind og læs med.

Read More
Min kejserinde beretning

@Dlundholt har her delt sin dramatiske fødselsberetning med os- som heldigvis ender med et velskabt og helt perfekt barn. En handletur i Rema1000 tog en uventet drejning og Diana blev hentet af ambulancen, klik ind og læs hele hendes beretning. Tak for at vi må dele <3

Read More
Brækket ben, begyndende svangerskabsforgiftning, igangsættelse og akut kejsersnit.

@nansepigen93 har delt sin fødselsberetning af hendes datters ankomst til verden- den indebar en brækket ankel, mistanke om svangerskabsforgiftning, flere dage med igangsættelse, datteren der ikke stod rigtigt i bækkenet og meget mere - det hele ender ud i et kejsersnit og den skønneste pige kommer til verden. Klik ind og læs med :-)

Read More
Kejsersnit eller almindelig fødsel

Karina har delt sin fødselsberetning med os af hendes datters ankomst til verden i uge 30+1 ved akut kejsersnit. Karina havde rigtig slem svangerskabsforgiftning og alvoren gik først op for hende til sidst- at hun og ikke hendes baby var i kritisk livsfare. Klik ind og læs med hvis du har lyst og giv endelig denne stærke mor en kærlig tanke <3

Read More
De havde besluttet at vi skulle have ham ud nu

@michellebjerrum mærkede den ene morgen mindre liv til hendes dreng inde i maven, efter uendelige forsøg på, at få gang i ham beslutter hun og hendes kæreste sig for, at give fødegangen et kald. Hvilket vise sig at være en god idé da Micelles moderkage ikke havde fungeret som den skulle. Det skulle vise sig at de senere den dag blev forældre til lille alexander ved et semiakutkejsernit. Klik ind og læs denne positive beretning.

Read More
Mit andet akutte kejsersnit lærte mig at acceptere det første.

mette_terkelsen har her delt sin beretning om hendes to akutte kejsersnit <3 Første gang ventede Mette et barn lægerne havde skønnet til 4600gram og anden gang ventede hun en datter med hjerteproblemer - begge gange endte i akut kejsersnit. Klik ind og læs med og find ud af hvordan hun lærte at acceptere at hun havde fået kejsersnit.

Read More
Jeg vågnede en torsdag morgen d. 31/8-2017 og følte at noget var galt…

Simone skulle til et tjek på sygehuset da hun var bekymret for hendes datter, grundet hendes lave aktivitetsniveau. Til at starte med var alt som det skulle være og der var ingen grund til, at ringe efter hendes kæreste, men det gik dog hurtigt op for lægerne at der var noget galt- og så alligevel ikke. Efter lidt overvågning endte hun ud i et hyperakut kejsersnit. Vil du læse mere til denne fødselsberetning som ender lykkeligt, så klik ind og læs med.

Read More