Posts in præmature
Vi får at vide at hun ikke får nok ilt og hun skal ud NU

“Jeg havde haft plukveer siden uge 20, men min jm sagde at det var helt normalt. Da jeg igen var til jm i omkring uge 30, snakkede vi igen om plukveer og hun undersøgte mig, for at forsikre sig om de ikke åbnede mig. Ingen tegn på tidlig fødsel. Og jeg skulle bare leve mit liv som jeg plejede. Jeg både løb og trænede frem til uge 34.” Læs her hvad der sker efter uge 34

Read More
"jeg fik nærmest råbt med det samme “der er jo to?!”

Læs en beretning om det at opdage at der ligger to små babyer inden i ens mave. “Det har været et hårdt år, men udover opkast (som var hårdt nok) og præmatur babyer, så har selve det at få tvillinger ikke været hårdt - jeg kender jo kun til det her!”

Read More
Livet som førstegangs forældre, som startede før end ventet.

Villads kom til verden før end disse seje forældre havde ventet det, ikke noget problematisk. Vandt gik pludseligt og så ville man ikke gøre noget for, at stoppe det. Læs hele beretningen her og se hvilke tiltag familien måtte tage med en for tidlig født.

Read More
En traumatisk start på livet

Her kan I læse Reginas fortælling om en meget traumatisk fødsel. Der var ved at koste både hende og lille Naja livet. “Jeg vågner op alene på en stue, hvor der kommer en sygeplejerske ind og fortæller mig, at jeg fik en 4 cm lang rift på livmoderhalsen og tabte 3,5-4 liter blod.” Læs det hele lige her

Read More
“Da jordmoderen gik ud for at hente det ve-hæmmende, faldt hjertekurven. Den ikke bare faldt, men blev nede.”

“Jeg fødte vores lille datter d. 25. December, om morgen, i uge  33+3. Men det hele begyndte faktisk 5 uger forinden, tilbage i november”. Læs hele beretningen omhandlende indlæggelse med forkortet livmoderhals og lidt for mange regelmæssige plukveer og meget mere lige her.

Read More