Farsdag - gave inspiration 2018

Nogen synes at farsdag (morsdag, valentinesday mv.) er noget pjat ! Men vi synes bare det er en god anledning til at forkæle far 👌 Men det er ikke altid lige nemt at finde på noget som far ikke allerede har, derfor har vi samlet lidt ideer til jer her 👍 

Read More
Det er ikke altid en dans på roser, at være nybagt mor

Tina blev for et halvt år siden mor for første gang. Hendes forestilling om hvordan livet som nybagt mor ville blive, var, som mange andre kommende mødres, rosenrød og idyllisk. Virkeligheden viste sig at blive en helt anden, og det fortæller hun så fint og hudløst ærligt om her. Læs med hvis I vil blive klogere på, hvordan livet som nybagt mor også kan være, når massivt søvnunderskud præger alle døgnets timer. 

Read More
Det er ikke en selvfølge, at det første møde med dit barn er øjeblikkelig kærlighed

Alle gravide kvinder og kommende fædre har en forestilling om, hvordan det vil være, når de møder deres guldklump for første gang. For rigtig mange inkluderer den forestilling øjeblikkelig lykke, moder- og faderfølelser og ubetinget kærlighed. Sandheden er bare den, at sådan ser virkeligheden ikke ud for alle nybagte forældre.

Read More
En mors fortælling om fire søskende, og deres meget forskellige relationer til hinanden

Nanna er mor til fire børn i alderen 1,5 - 12 år, tre piger og en dreng. En familie der er større end det danske flertal. Det betyder flere søskende at dele, lege og skændes med, og vigtigst af alt; flere søskende at elske. Her fortæller hun om relationerne imellem dem, sådan som hun og deres far oplever det.

Read More
Body-sds hjalp Wiggo og hans forældre tilbage til nattesøvnen

Herunder kan I læse Line`s fortælling om, hvordan deres lille Wiggo var stiv i hele kroppen, allerede fra fødslen. En stivhed der der betød en meget urolig og forpint dreng, og meget begrænset nattesøvn. Efter at have forsøgt sig med flere forskellige behandlinger, fandt de endelig det, der kunne hjælpe lille Wiggo. Body-sds blev deres redning, og Line håber, at hun med hendes fortælling, kan hjælpe andre forældre i samme situation.

Read More
Mor som Du, MEN handicappet!

Bente er mor til to dejlige børn, mor med alt hvad det indebærer. Livet som mor byder for Bentes vedkommende, på nogle lidt andre udfordringer end flertallet af mødre oplever. Hun er nemlig fysisk handicappet, og har været det hele sit liv. Her deler hun ærligt nogle af de tanker og overvejelser hun har gjort sig, både inden og efter hun blev mor.

Read More