Den vigtigste mand i verden - Inspiration til fars dags gaven

Far er jo uden sammenligning den vigtigste mand i verden, både for hans børn og moderen til dem. Vi vil så gerne forkæle ham, især til fars dag, så han ved hvor meget vi sætter pris på ham. Men vi kan da ikke være de eneste, der hvert eneste år kæmper med, at finde den helt rigtige gave? Mænd er bare sværere, at købe gaver til end kvinder. Punktum!

Camilla har her samlet nogle af de ideer, hun er faldet over i jagten på den helt rigtige gave til "Far". Måske I kan bruge det som inspiration?

image-5-300x200.jpeg

Oplevelsesgaver er altid en sikker vinder, og hos GO DREAM har de et virkeligt stort udvalg, gratis fragt og ombytning. Hvis man klikker ind i deres kategori til mænd, kan man finde alt fra ølsmagning, en tur i en Ferrari og en luksus biograftur, til dyk med hajer, en middag for to og et barristakursus. Noget for enhver smag og pengepung. En rigtig god ide til småbørnsfædrene, kunne også være et årskort til tivoli. På den måde får han mulighed for, mange gode oplevelser med sine børn. 

image-6-300x200.jpeg

Lidt nyt til garderoben kunne også være et godt bud. Måske et lækkert uldtørklæde i en god kvalitet, en ny pung i læder eller måske en fin basis t-shirt. DU ved jo bedst, hvad der falder i din fars (eller faderens til dine børns) smag.   

image-7-300x200.jpeg

Og hvis I, lige som jeg, lever sammen med en meget kvalitetsbevidst mand, med hang til gadgets, kunne denne stilrene Kreafunk toCHARGE mobiloplader, en grill-box fra Nicolas Vahè, en virkelig flot (og prisvindende!) trådløs højtaler eller bluetooth headphones fra SACKit måske være løsningen?  "Far" herhjemme ville uden tvivl elske alle fire ting.

image-8-300x200.jpeg

Lidt nyt til badeværelseshylderne har også været i mine tanker. Det er nemlig noget af det, faderen herhjemme ikke er særlig god til, at få købt selv. Det kunne fx. være en god parfume (jeg har luret lidt på White Woods fra Clean, da den er unisex og dufter virkelig skønt. Så kunne man jo lige låne lidt  ;-) ), en virkelig lækker luksus 2 i 1 shampoo og conditioner fra Paul Mitchell eller måske det her ret flotte grooming kit fra L:A Bruket.   

image-9-300x200.jpeg

Af de mere fjollede gaver, har jeg overvejet en kæmpe spand Nutella, et mini-køleskab der passer til en sixpack med øl eller dette ret fine værktøj lavet af Belgisk chokolade.

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse. 

Har du noget du ønsker at dele på MamaWise.dk? så send meget gerne tekst, billeder, hvor du ønsker vi linker til dig, mv. på mail til MamaWisedk@gmail.com - vi glæder os til at læse din historie, gode råd, opskrift osv.