Men så kom Charlie.

Med en nyligt afsluttet kandidatuddannelse, Cand.Soc, et spændende CV og alverdens muligheder foran mine fødder, så var det lidt af en overraskelse da jeg fandt ud af at jeg var gravid.

Vi ville gerne have børn, men vi havde troet, at der ville gå længere tid inden det faktisk ville ske. Jeg drømte om en karriere inden for diplomatiet, eller måske hos FN eller EU, og familielivet passede bare ikke helt sammen med de drømme.

Men så kom Charlie.

Charlie kom til verden i september 2017 og siden da har det næsten føltes som en ‘ud af kroppen’ oplevelse, hvor mit liv har ladet sig forme af sin nye virkelighed, mens jeg har ladet mig guide af intuition, følelser og nye drømme. Charlie var ikke ret gammel da det gik op for mig, at jeg ikke havde lyst til at skulle skilles fra ham allerede når han var 10-11 måneder gammel.

Vi begyndte derfor at se os om efter andre muligheder.

Sideløbende med ønsket om, at Charlie skulle blive hjemme hos mig, oplevede jeg også en voksende interesse for vende tilbage til mit socialfaglige arbejde og arbejdet med mennesker, frem for de tidligere drømme om diplomati og international karriere.

Inden jeg havde set mig om, var jeg kommet i gang med flere forskellige kurser og videreuddannelser - børneyoga, slyngevejleder og familieterapeut - mens jeg fik sat i stand, at hvis jeg blev godkendt til det, så kunne jeg blive børnepasser for min venindes barn.

I dag er Charlie halvandet år gammel, og jeg har en lille privat dagpleje (børnepasser) hvor jeg passer to børn sammen med Charlie. Derudover tager mit eget firma så småt form;

Et firma hvor jeg kan lave alt det jeg holder af, i form af at arbejde med familiers psykiske og fysiske sundhed.

Hvis nogen havde fortalt mig, at det var sådan her det skulle forme sig, så havde jeg sagt til dem, at de måtte have spist søm. Den oprindelige drøm var jo den store karriere og så måtte barn og familie ligesom blive passet ind. Men Charlie vækkede på en eller anden måde de inderste drømme i mig og gav mig modet til at forfølge dem.

Om det ikke det er super hårdt at være børnepasser om dagen, selvstændig om aftenen og mor 24/7?

Ja og nej.

 For på mange måder så føles det bare ikke så udkørende når det er en drøm og passion som jeg forfølger. Derudover så kan jeg også ærligt sige, at jeg elsker at have den mulighed at være hjemme med mit barn i de her første år. Jeg nyder at se ham lege med de andre børn, at være på tur med ham og de andre, og at se ham vokse og udvikle sig hver eneste dag.

Samværet med ham og de andre børn er en kæmpe inspiration for mig i mit arbejde med andre familier.

Charlie blev født i september 2017 og sammen med ham, blev en helt ny ‘jeg’ født.

´Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@Gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.