"jeg har det ikke godt, og synes det er hårdt med en nyfødt"

Christina og hendes familie bestående af hendes mand og deres to børn blev den ene aften dårlig, svimmel, fik prikkende fornemmelse ved næse og mund og ud i hendes venstre arm. Ambulancen blev tilkaldt med mistanke om en blodprop, men de endte med et andet svar - Christina havde en fødselsdepression efter ankomsten af deres nyfødte datter. Vil du læse hele historien, så blot klik ind og læs med. Tak for at du vil dele din historie med os Christina.

Read More
En fødsel hvor alt gik godt men intet som planlagt

@mama_marias_verden og hendes kæreste skal have en julebaby. Men grundet Marias graviditetsforløb har de fået en tid til igangsættelse, Maria snyder dog alle og går I naturlig fødsel 4 dage inden. Klik ind og læs denne fine jule-fødselsberetning.

Read More
Mit livs vigtigste kamp del 2

Kamilla har delt hendes tanker, følelser og forløb vedr. hendes fødselsdepression. En ærlig og kraftfuld fortælling, hvor vi bliver inviteret ind i de dybeste tanker. Beretningen er delt i 3 dele, dette er del 2 omhandlende hjemmefødsel og deres forløb med amning som lagde roden for Kamilla. Et ammeforløb der ikke fungerede, fagpersonale der ikke lyttede og til sidst endte det med en indlæggelse. - der er direkte link til del 1 i indlægget. Mange tak for at dele med os Kamilla <3

Read More
Det har været en svær start for mig, som mor.

” Det gjorde så ondt, at jeg ikke havde det som alle de andre mødre, jeg så på instagram. Det gjorde så ondt, at jeg ikke havde nogen at snakke med. Og det gjorde så ondt, at jeg følte mit barn ikke kunne lide mig.” sådan beskriver @evas_mor blandt andet den første tid med deres datter. Sofie finder dog heldigvis grunden til sine følelser. Vil du også vide grunden? Så klik ind og læs med.

Read More
En anderledes start på forældrelivet del 2.

Marianne og hendes kæreste blev endelige gravide, en dag hjemme hos svigermor og svigerfar begynder hendes vand at sive i uge 30. Ambulancen ankommer og herefter starter enhver forælders mareridt - en alt for tidlig fødsel. Marianne har taget os med igennem hele forløbet, hendes tanker og følelser. LÆS DEL 2 NU - FØDSLEN.

Read More
præmatureMamaWiseComment
Jeg har lyst til at råbe

Fie har her delt sine tanker og følelser forbundet med hendes kejsersnit. “Jeg føler ikke folk mangler info. Men jeg føler folk mangler forståelse for hinanden, og respekt for hinanden. Man ved ikke hvad der ligger til grund, så det med at hæve sig over andre burde man stoppe med. Jeg har nu prøvet begge ting, og er ikke mindre mor ved nogle af tingene. “ Vil du læse med?

Read More
Jeg vidste at det blev en sej og svær kamp

Som førstegangsfødende forventede Marianne at gå til termin og ikke mindst, at fødslen ville tage ca 10 timer som man jo bliver fortalt. Dog vidste realiteten at være en anden, Marianne gik nemlig i fødsel en måned før termin og så gik det ellers stærkt! Faktisk gik det så stærkt, at Marianne ikke selv kunne følge med og grundet den overraskende fødsel, nåede hun ikke at forene sig helt med morrollen og havde derfor brug for hjælp fra hendes sundhedsplejerske. Tak for at du deler og sætte ord på Marianne - husk, du er ikke alene. Klik ind og læs, og giv denne seje mor et like med på vejen.

Read More
så kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre fødsel

“Frygten for et kejsersnit blev heldigvis ikke virkelighed, og alle de negative tanker om igangsættelse blev gjort til skamme. Selvom jeg ikke fik en vandfødsel som ønsket, så kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre fødsel, end den jeg havde, på trods af en igangsættelse. “ klik ind og læs hele denne skønne beretning om @camillakirstinelarsen igangsættelse.

Read More
Men min krop og mit sind er træt.

“Jeg er så bange for at det skal skade jer, at I bliver påvirket af det i længden. Bliver påvirket af en mor, der efterhånden ikke kan tale, eller tænke sammenhængende, som hele tiden er indlagt med lillesøster. Det er et frygteligt tankemylder at falde ind i, især når det omhandler det mest dyrebare i ens liv.” - vil du læse resten af denne stærke mors beretning om hendes fødselsdepression? Den er utrolig smukt skrevet, fyldt med kærlighed og omsorg.

Read More