Posts in Fødselsdepression
"jeg har det ikke godt, og synes det er hårdt med en nyfødt"

Christina og hendes familie bestående af hendes mand og deres to børn blev den ene aften dårlig, svimmel, fik prikkende fornemmelse ved næse og mund og ud i hendes venstre arm. Ambulancen blev tilkaldt med mistanke om en blodprop, men de endte med et andet svar - Christina havde en fødselsdepression efter ankomsten af deres nyfødte datter. Vil du læse hele historien, så blot klik ind og læs med. Tak for at du vil dele din historie med os Christina.

Read More
Mit livs vigtigste kamp del 2

Kamilla har delt hendes tanker, følelser og forløb vedr. hendes fødselsdepression. En ærlig og kraftfuld fortælling, hvor vi bliver inviteret ind i de dybeste tanker. Beretningen er delt i 3 dele, dette er del 2 omhandlende hjemmefødsel og deres forløb med amning som lagde roden for Kamilla. Et ammeforløb der ikke fungerede, fagpersonale der ikke lyttede og til sidst endte det med en indlæggelse. - der er direkte link til del 1 i indlægget. Mange tak for at dele med os Kamilla <3

Read More
Det har været en svær start for mig, som mor.

” Det gjorde så ondt, at jeg ikke havde det som alle de andre mødre, jeg så på instagram. Det gjorde så ondt, at jeg ikke havde nogen at snakke med. Og det gjorde så ondt, at jeg følte mit barn ikke kunne lide mig.” sådan beskriver @evas_mor blandt andet den første tid med deres datter. Sofie finder dog heldigvis grunden til sine følelser. Vil du også vide grunden? Så klik ind og læs med.

Read More
Jeg vidste at det blev en sej og svær kamp

Som førstegangsfødende forventede Marianne at gå til termin og ikke mindst, at fødslen ville tage ca 10 timer som man jo bliver fortalt. Dog vidste realiteten at være en anden, Marianne gik nemlig i fødsel en måned før termin og så gik det ellers stærkt! Faktisk gik det så stærkt, at Marianne ikke selv kunne følge med og grundet den overraskende fødsel, nåede hun ikke at forene sig helt med morrollen og havde derfor brug for hjælp fra hendes sundhedsplejerske. Tak for at du deler og sætte ord på Marianne - husk, du er ikke alene. Klik ind og læs, og giv denne seje mor et like med på vejen.

Read More
Men min krop og mit sind er træt.

“Jeg er så bange for at det skal skade jer, at I bliver påvirket af det i længden. Bliver påvirket af en mor, der efterhånden ikke kan tale, eller tænke sammenhængende, som hele tiden er indlagt med lillesøster. Det er et frygteligt tankemylder at falde ind i, især når det omhandler det mest dyrebare i ens liv.” - vil du læse resten af denne stærke mors beretning om hendes fødselsdepression? Den er utrolig smukt skrevet, fyldt med kærlighed og omsorg.

Read More
Fødselsdepression – følelsen af ikke at kunne føle noget

Vi har fået lov til, at dele denne virkelig rørende fortælling, skrevet af en mor der står midt i en fødselsdepression. Hun har kun lige erkendt, at hun har brug for hjælp, og har derfor ønsket at være anonym. Hun har fundet styrken til at dele sin historie, da hun virkelig håber den kan hjælpe andre i lignende situation. Læs her en stærk fortælling om manglende følelser, dårlig samvittighed og håb om en lysere fremtid.

Read More
Fødselsdepressionens mørke

vi har modtaget denne utrolig personlige, stærke og ærlige fortælling fra en modig kvinde, der har været ramt af den mørkeste fødselsdepression. Hun ønsker at dele sin historie med os, men vil gerne være anonym af hensyn til hendes børn. Læs med og få et indblik i hvordan en fødselsdepression kan drive en på afgrundens rand, helt derud hvor man lægger en pude over ansigtet på sin lille søn.

Read More