Posts in Fertilitetsbehandling
Fra frygt til lykke - August kom til verden med en hjælpende hånd fra videnskaben

Trines største frygt blev til virkelighed, da hun efter et år uden prævention, stadig ikke var blevet gravid. Det blev til et hårdt og smertefuldt forløb med fertilitetsbehandling, som de valgte at holde skjult for omverdenen. Selv ikke de nærmeste kendte til den kamp de kæmpede. Trine blev meget påvirket af hormonbehandlingen, der især gik ud over hendes humør. 

Read More
Når storken flyver forkert

Betina er den dag i dag mor til de skønneste tvillingepiger. Men kampen for at blive gravid har været lang og hård. Det lykkedes Betina og hendes mand at blive gravide ved hjælp af fertilitetsbehandling, IVF. For dem har det hårdeste i forløbet været forholdet til omgivelserne - det at se alle omkring dem blive gravide, når de selv måtte stå ansigt til ansigt med utallige negative graviditetstests. Læs om Betinas oplevelse af forløbet lige her, og få også et par gode råd med på vejen, hvis du selv står i samme situation som de gjorde.   

Read More
En lang og hård kamp for at blive forældre, endte med to guldklumper

Efter at have forsøgt at blive gravide på egen hånd i 3,5 år, starter Christina og hendes mand i fertilitetsbehandling. Noget der heller ikke lykkedes dem efter flere forsøg. Men den dag i dag har de to skønne drenge sammen. Læs her Christinas fortælling om alle op og nedturene, de stærke og overvældende følelser, bekymringerne og i sidste ende den lykke der indtraf, da hun endelig blev gravid.

Read More