Posts in Kejsersnit
Akut kejsersnit efter 35 timer med veer

Vi har fået lov til at dele @Tinawmortensen ærlige fødselsberetning. Tina lå med veer i 35 timer og ender med et akutkejsersnit, grundet enormt udmattelse går der lidt tid før, at deres nyfødte barn kommer op til Tina da hun falder i søvn. Efterfølgende kæmper Tina med amningen samt tilknytningen som først kom efter fire måneder- vil du læse med så klik blot ind. Tak for at vi må dele <3

Read More
Mit første kejsersnit

@Mortilprinsessernealmaogemily har her delt sin kejsersnit beretning med os. De gik fra planlagt kejsersnit, til veer, til aflyst kejsersnit, vaginal fødsel for så at gå tilbage til kejsersnit - vil du læse med? <3

Read More
Jeppes (alt for) tidlige start på livet del 2.

Fik du læst om Tennas fødsel i går? Vi er nu klar med del to, klik ind og læs hvordan det gik hendes lille Jeppe. Der er direkte link til del 1, hvis du gik glip af den.

Read More
Da Luna kom til verden ved planlagt kejsersnit på OUH

@Nyimorlivet har her delt sin datters vej til verden - ved planlagt kejsersnit. Klik ind og læs med hvis du har lyst. Vi benytter lige lejligheden til, at hylde alle de seje kejserinder der er <3 Så kender du en sej kejserinde, så tag hende endelig og lad hende vide, at hun er bad ass!

Read More
Jeppes (alt for) tidlige start på livet

Tenna har her delt del 1 af sin fødselsberetning af hendes lille søn. Tenna blev ramt af svangerskabsforgiftning, dog var der ingen tydelige tegn- så det blev ikke opdaget. Samme dag som Tenna skal udskrives fra sygehuset får hun det utrolig dårligt og det ender kejsersnit da hun var 29+4. Klik ind og læs med.

Read More