Fif til adventsgaver

Indeholder reklamelink

Lige om lidt starter alt julestressen og ungerne der hjemme er sikkert begyndt at snakke om jul og gaver. Vi har her samlet lidt idéer til hvad man kan give i adventsgave.

Det er jo selvfølgelig meget forskelligt hvad folk plejer at give gaver for - så dette er kun inspiration, og ellers kan de jo være til juleaften.


Næsten alle børn elsker at være kreative og hos KreaVilla kan man få de smarteste boxe med forskellige kreating. Lav din egen sæbe, din egen læbepomad, stearinlys mv.

Hos KreaVilla køber man en kasse hvor der er alt hvad man skal bruge til at være kreativ, vi er vilde med konceptet og elsker alt hvad der kan bringe mere kreativitet ind i hverdagen.

Se alt hvad KreaVilla tilbyder lige her.


Smilbart design har en masse super finde børneplakater, som kunne være en super adventsgave. De har også søde læringsplakater med tal og alfabetet eller måske et af deres fine verdenskort.


En anden genial gave til de kreative kunne være et besøg hos Hulter T bulter i Gladsaxe. Her er der mulighed for at være kreativ i lange baner, og man kan gå på deres forskellige workshops og få lidt hjælp til at være kreativ. De har også kreative pakker se mere på deres shop


En anden ting der kan bringe glæde hos de fleste er spil, Humorkassen er en shop med en masse spil til alle aldre. Der er ikke noget som familietid over et godt spil.


Legeakademiet har også en masse gode forslag til adventsgaver.

Både ting til at være kreative, til at lære en masse og lidt mere fjollede ting, tryk på billederne for at se mere.


Hos Legeboblen kan man også finde rigtig mange ting som kan bruges til adventsgaver.