Juletradition – Breve til og fra Julemanden

I de fleste hjem er Julemanden et stort samtale emne i den søde juletid, når man har børn.

For de fleste er Julemanden en dejlig, fyldig, sød, mand med langt hvidt skæg, som bor på nordpolen sammen med hans kone og alle de små drillenisser. Han går rundt i rødt tøj med hvide pelskanter. Julemanden og hans kone giver gaver juleaften, til de børn der har været artige og det er drillenisserne der fremstiller alt legetøjet der bliver brugt til alle julegaverne.

Juleaften tager Julemanden alle gaverne ned i hans sæk, sætter den op på hans kane, kalder på Rudolf og alle de andre rensdyr som han spænder fast foran kanen også er det ellers ud med gaverne. Julemanden kravler ned gennem skorstenen og lægger gaverne under juletræet eller i børnenes strømper.

Man kan fortælle mange gode juleeventyr om Julemanden, hans kone og alle drillenisserne.

En skøn tradition som mange har er at skrive brev til Julemanden, så børnene kan fortælle hvad de ønsker sig. Det er rigtig hyggeligt og en god måde at lave noget hyggeligt og kreativt på.

Man vælger selv hvor meget man vil gøre ud af det, måske I bare skal bruge et stykke papir og en blyant og skrive en lille hilsen samt hvad man ønsker sig. Men man kan også vælge at gøre lidt mere ud af det og gå i det kreative hjørne og lave et brev til julemanden med farver, filt, glimmer og hvad der ellers høre til i det kreative hjørne.

Hjemme hos Amanda og Wilma på 3 år giver de den gas når der skal skrives brev til Julemanden og De bruge mange timer på at det skal være flot og farverigt.

24251748_10155369106222933_238158029_n-225x300.jpg

Skriver I brev til Julemanden? Eller har I mon andre søde juletraditioner? Kommentere gerne, lidt længere nede på siden.