4 søde ideer til offentliggørelse af kønnet

Pakke.


Få et familiemedlem til at pakke enten blå eller lyserøde balloner ned i en papkasse, når I åbner den afslører kassens indhold om det er en dreng eller pige.

Materialer:
Blå eller lyserøde balloner.
evt. helium (så stiger de til vejrs) normal luft kan også sagtens bruges.
En kasse.
Konfetti.

Fyldt ballon - denne er der flere udgaver af.

Få et familiemedlem til at fylde en gennemfarvet (man kan købe nogle sorte nogle med teksten: Boy or girl?) ballon med konfetti som afslører kønnet når i baldre den.

Fyld en masse balloner med helium, kun én ballon bliver fyldt med konfetti som afsløre kønnet. Så skal forældreparret baldre en ballon ad gangen, måske finder de den rigtige som den første og måske som den sidste.

Materialer:
Balloner. (gennemfarvet så man ikke kan se konfettiens farve igennem)
Helium.
Snor (så ballonerne ikke flyver helt til vejrs)
Konfetti.
Nål.


Kage - hvem elsker ikke kage?

Få jeres scanningsdame til at skrive kønnet på et papir og kig ikke på det, aflever det enten til et familiemedlem som bager en kage eller hos den lokale bager.
Det kan være en større kage hvor fyldet afslører barnets køn, det kan også sagtens ‘kun’ være en muffin hvor midten er farvet efter kønnet.

Materialer:
Scanningsbillede.
Bager/familiemedlem.

Tøj

Nogen venter med at offentliggøre at de er gravide til de kender kønnet. Den traditionelle udgave er den med scanningsbilledet, et stykke tøj og evt. en bamse. Her er det gerne tøjet og bamsen der afsløre hvilket køn I venter.

Materialer:
Skanningsbillede.
Indkøbt tøj/bamse.