5 bøger om graviditet

Indeholder reklamelinks.

Vi har her samlet 5 bøger om graviditet.

Fårking gravid - af Sofie Linde

Når folk taler om at være gravid, får man ofte et rosenrødt billede af ventetiden. Virkeligheden er dog tit en ganske anden.

I "Fårking gravid" fortæller den skønne tv-vært Sofie Linde ærligt og med humor om at glæde sig til babyen, men at hade graviditeten. Hør om livet som utålmodig gravid, hvor man samtidig skal håndtere de mange store omvæltninger, der følger med, når man er ved at starte en familie. Bogen består af Sofies tanker og åbenhjertige, sjove og pinlige dagbogsnotater fra graviditeten, samt en række af Sofies sjove graviditetsbilleder fra Instagram.

"Fårking gravid" er Sofie Lindes sjove personlige fortælling om hvordan livet er, når maven er stor og en lille fremmed flytter ind i ens krop.

Gravid - uge for uge

Er du gravid, skal der først og fremmest lyde et stort tillykke! Dernæst skal du præsenteres for “Gravid – uge for uge”, som beskriver din graviditet uge for uge og som besvarer mange af de spørgsmål, der dukker op i løbet af din graviditet.

“Gravid – uge for uge” er en overskuelig, informativ og letforståelig bog. I bogen beskriver Gitte Dencker, hvordan fosteret udvikler sig uge for uge og hvad der sker med din krop i løbet af graviditeten. Bogen er særlig god, da den kan bruges allerede fra undfangelsen og hele graviditeten igennem. I “Gravid – uge for uge” er der desuden rig mulighed for selv at skrive notater, råd og resultaterne af undersøgelserne undervejs.

Poltikens graviditetsbog

Politikens graviditetsbog er det mest omfattende danske opslagsværk om graviditet og fødsel. Bogen rummer den nyeste viden om graviditetens og fødslens forløb. Den fortæller om din hverdag som gravid, om hvordan fødslen foregår, og hvordan I får den bedste start som nye forældre.

Gravid dag for dag

Graviditetsbog med 1., 2. og 3. trimester samt termin. Med dag til dag oplysninger om f.eks: fostervægt, fosteralder samt længde fra hoved til numse og plads til egne notater.

40 uger inden

Cana Buttenschøn, blogger og jordemoder, fortæller i "40 uger inden" om alt hvad du har brug for at vide, når du er gravid.

Børn er for mange livets store mirakel. Men graviditet er ikke udelukkende en dans på roser. Du kan opleve kvalme, nye mærkelige madvaner, forstærkede sanser og helt nye bekymringer. Men bare rolig, du er ikke alene.

Cana Buttenschøn har stor erfaring med graviditet og nyfødte fra sin praksis som jordmoder, og ikke mindst som mor til to drenge. I "40 uger inden" deler hun beroligende ud af sin store viden, og giver mange brugbare informationer om alt fra nakkefoldsscanninger til din forandrede krop og psyke samt meget mere.