MamaMilla.dk - universet for alle med små børn

Reklamelink fra MamaMilla

MamaMilla.dk er et dansk firma, som laver super lækkert interiør til dem, som ønsker det ekstra godt. Kamilla er kvinden bag MamaMilla.dk som hun startede da hun fik hendes første søn Emil der var "high need baby" og som havde et stort behov for tryghed

Alle produkterne hos MamaMilla.dk er lavet af de bedste materialer og som minimum er de Oeko-tex® certificeret.

MamaMillas luksusprodukter er testet af danske familier og tilpasset derefter. De er derfor meget brugervenlige i designet. Der bliver brugt lang tid på at udvikle de bedste produkter, og MamaMilla.dk´s baby- og juniornest har været 3 år undervejs, før de er blevet så lækre som de er idag.

MamaMilla´s lækre babynest.

15645461_10153958032615653_285891234_n-300x300.png

En babynest giver din baby en tryg og god start på livet.

MamaMilla´s babynest anbefales til babyer i alderen 0-6 måneder og har en længde på 70 cm, men det smarte er at de kan åbnes i bunden og derfor bruges. Ellers kan man også få juniornest, som er 100 com og kan bruges op til 3 års alderen. MamaMilla´s nest er ekstra lækre og lidt specielle fordi de bruger noget super lækkert fyld, samt de bruger Fossflakes i kanten, hvilket er utrolig blødt og føles som en dyne. Fyldes er allergivenligt, varmeregulerende og kan vaskes ved 60 grader. 

Sengetøj i det skønneste bomuld

Hos MamaMilla.dk kan man også få en masse lækkert sengetøj både i baby og junior størrelse. Alt sengetøjet er lavet af smørblødt Oeko-tex® og Gots økologisk certificeret bomuld. Alt sengetøjet lukkes med en sikker lynlås i bunden. 

Ammepuder til en god støtte. 

ammepudesort_grande-300x300.png

Ammepuderne er også lavet i det blødeste bomuld, og de lukkes med en lang lynlås. Ammepuderne bar det sammen lækre Fossflakes som fyld og da det er vigtigt at have en god og stabil støtte, er det vigtigt med lækker fyld, så du kan sparer dig selv for anspændte skuldre. 

MamaMilla har endnu flere skønne produkter se mere her www.MamaMilla.dk

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse. 


Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.