Når mama skal forkæles

En moders arme er lavet af omsorg og kærlighed, og hun vil så gerne have at alting altid spiller. Huset skal skinne, vasketøjet skal være vaske og maden skal være klar kl. 18, men nogle gange kan hun desværre ikke nå det hele, hvilket de ikke selv synes er okay!!
Vi har her samlet lidt ting man kan gøre for at fortælle moren i hjemmet at hun gør det godt !!!

Read More
7 bøger med 24 julehistorier.

Julen nærmer sig og julen er hjertens fest. Vi bliver alle lidt sentimentale når julestemningen rammer, vi skal hygge med vores kære og blive mætte af dejligt samvær. Og er der noget hyggeligere end at læse for/med sit barn? Det synes vi ikke, så vi har samlet nogle bøger der alle indeholder 24 små julehistorier i kan læse hver aften inden sengetid.

Read More
Efterårshygge

Efteråret er tegn på kulde og mørkere tider, men efteråret er også et tegn på endnu mere inde-hygge og vi har her samlet lidt forskellige ting man kan lave sammen som familie.

Read More
MamaWiseComment
Inspiration til fødselsdags uddeling

Sidst lavede vi et indlæg med de skønneste frugtdyr med jeres hjælp, denne gang har vi været på udkig efter uddeling som ikke er frugt og der er kommet de fineste ideer! Så mangler du inspiration til dit barns fødselsdag, så kig med her! Tak for lån af alle jeres billeder.

Read More
MamaWiseComment