12 grunde til at elske efteråret

Indeholder reklamelinks

Varm kakao

Der er ikke noget bedre end at komme hjem til en varm kop kakao på en kold og mørk eftermiddag.

Store vamsede trøjer

Endelig kan vi finde yndlings trøjerne frem og pakke os ind i dem! Har du set alle de lækre trøjer fra Basic Apparel? De har super mange virkelig fine og lækre trøjer og gardigans, se blandt andet de her lækre sager.

Kastanjejagt og hygge

Efterår er lig med kastanje - hygge! Kastanjer er naturenslegetøj og der er rigtig mange sjove og hyggelige ting man kan lave med kastanjer. Måske du kender Legehjul? og hvis ikke så kan vi anbefale jer at hoppe ind forbi dem - de har så mange sjove ting man kan lave og lege med kastanjer. Og ellers kan du også læse lidt mere i vores indlæg her “Kastanjejagt & kastanjedyr”

Spise kastanjer

Vi elsker spise kastanjer og vi venter spændt på at det bliver efterår og man kan købe dem i grøntafdelingen. I kan se opskriften her “Bagte kastanjer” og hvis du ikke har prøvet det kan det varmt anbefales. Kastanjer fra ovnen med smør og salt. mums!

Hygge med stearinlys

Hygge med stearinlys når det bliver koldt og mørkt udenfor er skønt. Du kan læse med her hvordan man kan støbe sit eget lys - “Støb dit eget lys”

Sofa og dyne hygge

Efteråret er også lig med endnu mere inde-tid - og der er da ikke noge bedre end når der skal hygges på sofaen? Sofahygge, med dyne, en god film og popcorn. Det er da bare efterårshygge.

Måske du også skal skaffe dig årets sejeste sofaven- ”Snug Rug Deluxe tæppe med ærmer” fra Coolstuff

Naturens smukke farver

Naturen har så mange smukke farver om efteråret, og der findes intet bedre end at gå en tur i skoven og nyde alle farverne. En tur i skoven kan også starte mange gode samtaler, fx. hvorfor bladene falder ned fra træerne og hvorfor de nu er orange og brune istedet for grønne.

Æble-snacks

Efteråret er fyldt med æbler, hvilket betyder æblekage, æblegrød og æbletlærte ! Mums!

Ferie

Efterårsferie hvor der er ekstra tid til familie og hygge. I ferien kan du tage familien på ud flugt, læs fx med her - “Ta´ på udflugt i efterårsferien”. Der er mange ting man kan opleve i efterårsferien, Halloween i Tivoli, Bakken med nyt Halloween tema og mange andre steder har helt specielle ting i efterårsferien.

Halloween

Halloween er blevet en stor tradition i Danmark og der er mange ting man kan lave både op til Halloween som fx - “Græskarskæring” og under Halloween fx tage i Tivoli som i år skruer op for gys og (u)hygge. Man kan også blive hjemme under dynen og se den super gode halloween film - “Den Lille Vampyr”

Tørklæde- tid

Efterår er årstiden hvor man kan finde alle tørklæderne frem, eller hvor man skal ud og købe nogle nye. Det er både hyggeligt, pænt og praktisk at gå med tørklæde og vi elsker alle de nye modeller der kommer frem hvert år.

Se lige disse skønheder fra MollyogMy

Forældrehygge

Efterår kan også betyde lidt ekstra på forældrehygge-kontoen. Der skal ikke så meget til for at gøre aftenen speciel når børnene er puttet, tænd nogle stearinlys, lav nogle popcorn, tag dyner og puder ind i stuen og hyg jer. Måske I kender nogle som kan passe ungerne lidt, for så er der også mange hyggelige anderledes ting man kan gøre som fx.

dream-balloon.jpg

En romantiske tur i

Luftballon med Go dream.

lexmark.jpg

En romantisk tur

i biografen.

14.jpg

En romantisk tur til

YSTAD SALTSJÖBAD

spaophold-paa-comwell-master.jpg

Romantisk luksus spa

PÅ COMWELL BORUPGAARD