20 forskellige julekalendere.

Julen nærmer sig med hastige skridt og vi skriver snart d. 1 november i kalenderen og dermed er det tid til, at tænke på juleshoppingen.

Vi har her samlet 20 forskellige julekalendere med alt fra Gurli Gris til Lego og Barbie. At se glæden i vores små poders øjne, når de hver dag i december kan åbne en låge og blive glade og overraskede er noget af det skønneste i den søde juletid.

Ta’ et kig og se om der er noget for dine børn her


Lågekalender med Gurli Gris - 24 overraskelser i december

Gør december måned endnu hyggeligere med en julekalender til dit barn. Med 24 låger vil alle minimennesker mærke den spændte juleforventning, og glædes over et væld af små overraskelser. 

Julekalenderen indeholder 24 små ting - fra puslespilsbrikker til kuglepenne. Alle med den søde Gurli Gris og hendes familie. 

PRIS: 149,95kr.

Gurli Gris julekalender.

En fantastisk julekalender bestående af 24 små papbøger med små historier om alt det Gurli Gris oplever, mens vi alle tæller ned til juleaften.

PRIS: 229kr.

Lego Friends julekalender 2019

Byg op til den store dag med vennerne fra Heartlake. Hver dag indtil juleaften får du en ny lille model, du kan vise frem på værelset eller hænge på juletræet. Skjult i denne legetøjsjulekalender er festlige overraskelser og genstande, der kan minde dig om din LEGO® Friends yndlingsfigur.

Hjælp din lille bygger med at blive klar til jul med 41382 LEGO® Friends julekalender. Byg en langsom nedtælling til jul for børn ved at lade dem åbne en ny låge hver dag. Bag de 24 låger er seje gaver, der kan bygges, og som repræsenterer Heartlake-verdenen. De giver julestemning, når de vises frem på værelset, eller hvis de får et bånd på og hænges på træet. Indeholder en minidukkefigur af Mia samt figurer af 2 pingviner, 2 robotter, en hamster og en snemand.

Pris: 199,95kr.

GURLI GRIS

Fantastisk Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer og 16 forskellige accessories til at skabe det perfekte juleeventyr.

Pris: 279,95kr.


Aquabeads Julekalender Bondegård 2019

Aquabeads en usædvanlige perler, der klæber sammen af vand. Arranger perlerne, spray med vand, og så er det klar! Tæl ned til jul med Aquabeads julekalender og de 24 låger, der indeholder forskellige overraskelser. 

Sættet inkluderer:
4 afstandsstykker til at lægge perler på
1 sprøjte
6 stå-plader
omkring 700 perler og juveler.
Brug boksen med baggrunden som din gård til alle dine bondegårds dyr. 

pris: 179,95kr.


BABY BORN

Denne søde Baby Born julekalender indeholder:

Et tørklæde, en vest, en t-shirt, et par bukser, en nederdel, en sparkedragt, et par sko, et par støvler, en hagesmæk, et par handsker, en hue, fire halskæder, to armbånd, et hårbånd, et rensdyr hårbånd, et par solbriller, en drikkedunk, et glas, en sut, en skuldertaske, en taske, et vedhæng/kæde

Pris: 499,00kr.

Carrera RC julekalender 2019.

Carrera RC Julekalender 2019 bringer 24 dage med bygge-sjov! Julekalenderen indeholder et fuld affjedringskøretøj med køre- og styrefunktion, pneumatiske dæk og controller. Batterier inkluderet.

Pris: 449,00kr.

Enhjørninge julekalender 2019

Enhjørning julekalenderen er helt perfekt for alle små enhjørningefans. Julekalenderen indeholder 24 fantastiske overraskelser, blandt andet 5 eksklusive enhjørningefigurer, en nøglering, viskelæder og mange flere fede ting.

Pris: 229,95kr.

PAW PATROL JULEKALENDER 2019

den perfekte julekalender til alle Paw Patrol fans! Julekalenderen kommer med 7 hvalpe, 2 hvalpe venner og 15 accessories.

Pris: 279,00kr.

Hatchimals julekalender 2019

24 dage med Hatchimals sjov! Indeholder eksklusive figurerer, ferie huler, klistermærker, papir accessories og mere til.

Pris: 279,00kr.

Schleich julekalender 2019

I den nye Dinosaurs-julekalender gemmer 24 skønne overraskelser sig bag lågerne, så ventetiden frem til juleaften bliver sjov! Julekalenderen indeholder seje dinosaurfigurer og masser af tilbehør til unge dino-forskere!

Indhold
1 Spinosaurus, 1 T-Rex, 1 Quetzalcoatlus - baby, 2 æggeskaller, 1 agaveplante, 1 agaveblomst, 3 Agavering, 1 kranium med kæbe, 1 Utahraptor mini, 1 frø, 1 blad, 1 T-Rex baby, 1 bladskål, 3 bladringe, 1 Compsognathus, 4 klistermærker

Pris: 349,00kr.

Barbie julekalender 2019

Fejr jul med Barbie og hendes 24 dages overraskelses gaver. En af gaverne er en hjerteformet ring i børnestørrelse, resten er forskelligt mode og tilbehør som kæledyr og en festballon. Hver låge giver en ny mulighed for at blande og matche og fortælle en ny historie.

Pris: 329,95kr.

Sådan træner du din drage 2019

Denne seje Sådan Træner Du Din Drage 3 Julekalender indeholder:
5 stk    3D drage figurer (3 stk nøgleringe og 2 stk blyanttoppere)
1 stk    Tandløs cookie cutter
2 stk    Sådan Træner Du Din Drage 3 klistermærkesider
1 stk    Tandløs og Hiccup puffy klistermærke
1 stk    Sådan Træner Du Din Drage 3 hoppebold
1 stk    Tandløs og Lysskygge puslespil (20 brikker)
1 stk    3D Sådan Træner Du Din Drage 3 figur med stempel
1 stk    3D Sådan Træner Du Din Drage 3 viskelæder
1 stk    Tandløs og Lysskygge blyant
1 stk    Tandløs og Hiccup blyantspidser
1 stk    Tandløs og Hiccup saks
1 stk    Tandløs lineal
1 stk    Tandløs og Lysskygge dekorativ tape
1 stk    Tandløs og Hiccup Slap Snap Band
2 stk    Sådan Træner Du Din Drage 3 tema snørrebånd
1 stk    Tandløs badge
1 stk    Tandløs og Lysskygge tag halskæde
1 stk    Tandløs nøglering

Bagsiden af julekalenderen kan desuden laves om til et DIY smykkeskrin. 

Pris: 329,95kr.

Frozen 2 julekalender 2019

Denne skønne Frost 2 julekalender indeholder følgende:
2 stk     3D nøgleringe (Anna og Elsa)
1 stk     Fluff Olaf nøglering       
3 stk     Frost øreringe
1 stk     Anna og Elsa badge
1 stk     Anna og Elsa blyant
1 stk     Frost 2 lineal
1 stk     Elsa blyantspidser
1 stk     Frost 2 tema tape
1 stk     Anna og Elsa viskelæder formet som en læbestift. 
1 stk     Anna og Elsa ring
1 stk     Anna og Elsa armbånd
1 stk     Anna og Elsa halskæde
1 stk     Anna og Elsa Slap Snap Band
2 stk     Frost tekstil klistermærker
8 stk     Frost 2 hårtilbehør

Bagsiden af julekalenderen kan desuden laves om til et DIY smykkeskrin. 

Pris: 329,95kr.

John Deere julekalender 2019

I John Deere Julekalender 2019 får du en hel traktor med plov pænt adskilt i de forskellige dele. Med brug af skruetrækkeren kan den lille mesterbygger begynde at samle traktoren allerede efter de første dage af december. Med den medfølgende skruetrækker og de robuste gule skruer er håndværk sjovt selv for de små og træner de fin-motoriske evner.

Pris: 429,00kr.

Star Wars 2019 julekalender

Gør dig klar til julesjov med LEGO® Star Wars™ julekalenderen for 2019. Bag de 24 låger finder du Star Wars rumskibe, seje minifigurer og endda et par overraskelser med juletema! Der er også en udfoldelig legemåtte til at udspille fantastiske eventyr på Ahch-To øen. Med dette års kalender bliver det jul, hurtigere end man kan nå at blive forelsket i en porg!

Lad enhver fan vågne op til en galaktisk overraskelse hver dag i december med 75245 LEGO® Star Wars™ julekalenderen for 2019. Bag hver låge er en bygbar Star Wars figur, et rumskib, et fartøj eller andet byggesamlerobjekt, samt 2 eksklusive LEGO figurer med juletema. Når du har åbnet alle lågerne, er der også en udfoldelig legemåtte med en farverig scene fra Ahch-To øen, så børn kan udspille episke Star Wars eventyr. Denne julekalender til børn er en fremragende Star Wars gave og en sjov måde at gøre dem begejstrede for julen på.

Pris: 269,95kr.

Harry potter julekalender 2019

Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med en magisk overraskelse i form af et LEGO® Harry Potter™ legetøj hver dag i 24 dage! Bag hver låge gemmer sig forskellige LEGO Harry Potter julegaver, du kan åbne, bygge og lege med. Hver dag får du en yndlingsfigur, en kendt genstand eller fantastisk tilbehør fra Harry Potter-serien, så du kan lave dine egne juleeventyr på Hogwarts™!

Vær med til at fejre jul i troldmandsverdenen med den magiske 75964 LEGO® Harry Potter™ julekalender! Bag hver af de 24 låger gemmer sig forskellige LEGO Harry Potter gaver. Mens juleaften nærmer sig, kan børn genskabe sjove julescener fra Harry Potter-filmene, som vil inspirere til fantasifulde lege hele julen og meget længere.

Pris: 269,00kr.

THOMAS TOG JULEKALENDER 2019

Jul på øen Sodor er den mest festlige tid af alle, og nu kan børn fejre ferien med denne specielle mini tog julekalender! Børn kan tælle de 24 dage op til julen med en lille gave til hver dag, inklusive 6 eksklusive små toge med jule-tema dekorationer!

Pris: 299,95kr.

BRANDMAND SAM JULEKALENDER 2019

Gør ventetiden til juleaften lettere og kortere med denne flotte Brandmand Sam julekalender som er fyldt med små sjove gaver hver dag op til jul.

Pris: 149,95kr.

MY LITTLE PONY 2017 JULEKALENDER

Flot My Little Pony pakkekalender til de dejlige juletider! Med 24 små og sjove overraskelser!

Med denne My Little Pony julekalender kan du tælle dagene ned til juleaften. Bag ved hver låge er forskellige smykker og tilbehør.

Pris: 149,95kr.

Rasmus klump julekalender

Sød julekalender med Rasmus Klump som indeholder 24 lækre folieposer med Rasmus klump og alle hans venner. Dejlige små gaver til hver dag i december, som giver glæde og overraskelse. Alle gaverne kommer i små søde folieposer som du kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.
Yderligere medfølger der en sød lille børne julemandssæk i stof med Rasmus Klump.

Pris: 299,95kr.