7 bøger med 24 julehistorier.

Julen nærmer sig og dermed begynder julehyggen så småt at nærme sig.
Måske er det på tide, at de gamle godnat historier bliver udskiftet med lidt julehistorier?
Vi har fundet 7 bøger der indeholder 24 små historier, I kan hygge med derhjemme.
Kender du til flere? Så skriv dem endelig!

Rigtig glædelig jul.

Villads fra Valby holder jul af Anne Sofie Hammer er en dansk børnebog om drengen Villads fra Valbys Decembermåned og Juleaften.

Villads fra Valby tænker meget over tingene her op til jul, bl.a. om nisser findes i virkeligheden, og hvis de gør, om man så kan få dem at se? Derudover har Villads fået en rokketand, og han er rykket op i 1.V. i skolen.

Bogen fortæller om tandfeer og nissefælder, om nintendoer der forsvinder og krokodiller der lever i kloakerne, samt om kravlenisser og juleklip. Derudover fortæller bogen også om, hvordan det sker at Villads bliver væk i juletivoli, og om den helt specielle fornemmelse han får i maven, nu da julen nærmer sig.

I bogen får du 25 kapitler, så der er et til hver dag i December, hvilket gør, at den kan bruges som julekalender, og derudover er der tilføjet et ekstra kapitel, til d. 25 December, da det altid er så kedeligt, at alt det sjove altid slutter d. 24 December.

Pris: 199,95kr

Når december banker på døren, så gør alle de gode historier om nisser også. "Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset" er en af dem!

"Nisseungerne Tiske og Taske og børnene fra møllerhuset" handler om Tiske og Taske, der får deres sag for, da mennesker overtager deres elskede legehus, møllerhuset. Der er derfor ingen vej udenom: De må og skal drilles! Men børnene Lotte og Lars finder dem, og så starter et helt nyt eventyr.

Bogen her er fortrinlig til højtlæsning og indeholder et kapitel til hver dag i december. Gerhard Kaimer står bag bogen, der i årevis har gjort folk i julestemning.

Pris: 99,95kr.

Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen, og følg med alle de spændende ting der sker i Vorby op til jul. Julefreden kommer alvorligt i fare, men heldigvis er der både foretagsomme nisser, katte og børn, som kan skride til handling, når det virkelig gælder!

Stort format, som selv kan stå!

Pris: 189,00kr.

Disney Julebog med 24 julehistorier, en til hver dag i december-måned!

Find en gave til dronningen sammen med Alice, pynt op til jul i Monstropolis sammen med Mike og Sully, bag småkager sammen med Tiana, hjælp Julemanden sammen med Mickey og meget mere i de fireogtyve dejlige Disney-julehistorier. Med en historie om dagen har det aldrig været sjovere at glæde sig til jul! Historierne er et mix af velkendte klassikere samt populære filmtitler, der vil tryllebinde både drenge og piger.

Pris: 139,95kr.

Halfdan rasmussen - julekalender 24 små historier til børnene; én til hver dag i december frem til jul. Om børn og dyr; nisser og trolde og hvad de mon laver i skoven og i byen.

Pris: 130kr.

Indeholder hele 26 kapitler om troldene Paja og Pajko, der skal hjælpe nissen Nik. Menneskene tror nemlig ikke længere på nisser! Stor, lækker udgave med lærredsryg og guld på omslaget.

Pris: 249,95kr.

Denne vidunderlige julekalenderbog indeholder 24 små historiebøger, der sikrer alle piger og drenge en dejlig historie hver dag frem til juleaften.Hver bog er på 24 sider med masser af flotte farveillustrationer.Bøgerne er pakket i festligt gavepapir.Historierne er en blanding af populære Disney klassikere samt nyere Disney-film.

Pris: 249,95kr.