Det sker i Halloween 2019

Indeholder reklame og reklamelinks

Halloween i Tivoli

Tivoli i hjertet af København har i mange år fejret Halloween, og i år skal ikke være en undtagelse. Fra d. 11. oktober kan du komme i Tivoli hvis du er til (u)hygge. I haven vil være tusindeafvis af smukke dekorative græskar, spøgelser, hekse og meget mere. Og i år kan du også prøve “Hospitalet” som er årets mest skræmmende forlystelse. Halloween i Tivoli har noget til både store og små og hvis man er til både hygge og uhygge kan det virkelig anbefales at tage der ind, hvilket du kan gøre helt frem til d. 3. november.

Der er mange sjove aktiviteter som fx DM i kæmpe græskar, show på scenen med Rasmus klump, specielt Trick-or-treat event d. 28-31 oktober hvor ungerne kan samle slik i forskellige boder også er der også den årlige “Monsters night out - optog” d. 26. oktober hvor der vil være en masse uhyggelige monstre rundt i haven.

Halloween på Bakken

Bakken i Klampenborg åbner op igen lørdag d. 12 oktober, og har i år en masse på programmet som fx Onkel rejes heavyshow, æblemosteri og ansigtsmaling. Men som en nyhed i år har de også lavet “Rædselsskoven” så er du til gys og uhygge så skal du og familien tage forbi Bakken og opleve rædselsskoven som nu hvor julemanden ikke er her, er blevet indtaget af et fælt monster Krampus. Krampus har trukket nogle meget hæslige skabninger med sig ind i skoven og I kan komme og blive skræmt for vid og sans!

Det er fri entré i Rædselsskoven, der har åbent alle efterårsferiens dage fra 12.00 - 20.00.

Halloween på Egeskov slot

Egeskov slot som ligger i Kværndrup holder U-hygge i skoven fra lørdag d. 12 oktober til og med den 20. oktober. Der er en forbandelse der har lagt sig over det gamle gods, og du vil hver dag kunne komme og være med til at følge gådefulde spor for at finde ud af hvem der har lagt den uhyggelige forbandelse, da det er meget vigtigt at det bliver stoppet så Egeskov fortsat kan være til. På vejen vil man møde mystiske væsner, krible krable, uhyggelig genfærd og selvfølgelig Dracula - Hvis du tør!!!
Der vil hver dag være skattejagt, mulighed for at lave snobrød, se traktortræk og meget mere.

Læs mere på deres hjemmeside www.egeskov.dk

Halloween i Legoland

I Legoland i Billund træder uhyggen også ind, edderkopperne kribler skeletterne knirker og der vil være mulighed for forskellige oplevelser når de åbner porten for Halloween.

Der er mulighed for at opleve tusindvis af græskar der lyser op i efterårsmørket, og ækle edderkoppespind der glimter i kroge og kanter. Der vil være skræmmende ansigtsmaling, spændende skattejagt, bygggekonkurrence og meget mere.

I kan se hele programmet og hvornår det hele sker på deres hjemmeside her - www.Legoland.dk

Halloween i Friheden i Aarhus

For 11. år i træk, byder Friheden i Århus velkommen til en masse uhygge i efterårsferien. Den hyggelig park bliver omdannet til hjemsted for hekse, spøgelser og andre uhyggelige væsener.

Friheden giver oplevelser for hele familien med teater, græskarudskæring og mange andre ting, og derudover kan du hver dag kl. 14, opleve Hr. Skæg på deres friluftscene.

Når mørket sniger sig ind over Friheden, vil de tænde de lys og det er her hvor der bliver skuet op for uhyggelige ting. Der vil blandt andet være skræmmende monstre og uhyggelige figurer som vil sende jer et gys ned af ryggen.

Halloween i Djurs sommerland

Djurs sommerland har også en masse (u)hyggeligt og sjovt for hele familien. Efterårsferien er ugen hvor Djurs sommerland forvandles til en kæmpe halloween oplevelse. Tag forbi og mærk den (u)hyggelige og lidt skræmmende stemning der breder sig, når over 25.000 græskar, skeletter og ægte hekse indtager den smukke park.

Der vil være hele to halloween haunted houses - HekseSkolen og GræskarFabrikken, man kan besøge - hvis I tør!

Halloween på Frilandsmusset

Fra den 13. til den 20. oktober 2019 spreder (u)hyggen sig på Frilansmusset i Lyngby. Iå år er det væsner fra den nordiske folketro der kommer og overtager museet, landsbyen. I kan i denne periode opleve både hyggelige og uhyggelige familievenlige arrangementer, om aftenen byder musset på ekstrem gys til dem der er til ekstra uhygge!

Frilandsmussets landsbybeboer har brug for hjælp til at overvinde, hekse, nisser og trolde. Kom forbi og mød kloge koner, skræmte landsbybeboere, hekse og troldmænd. Se det hele på deres hjemmeside her

Halloween i Odense zoo

Odense zoo holder også en rigtig (U)hyggelig sjov efterårsferie med en masse aktiviteter for både voksne og børn. Tag forbi haven og se den i smukke efterårsfarver med græskar, fakler og en masse pynt. ZombieZOO vender tilbage og der kommer nye og endnu mere skræmmende oplevelser for de modige.

For børn i alderen 7-14 er der en super nyhed - nemlig Jagten på zombievaccinen!

Se det og meget mere på Odenses zoos hjemmeside

Halloween I Bonbon-land

Bonbon land i Holmegaard har også pyntet op til Halloween i år. Tag forbi og vær med til årets Halloween jagt, hvor I skal finde 10 kranier rundt i parken d. 5 oktober. Fra d. 12 til d. 20. oktober og igen fra d. 26.-27. oktober er der skeletternes fest i Bonbonland, hvor der vil være 5 uhyggelige labyrinter. Se det hele på deres hjemmeside Bonbonland.dk

Halloween i Randers Regnskov

Sidst men ikke mindst er der også uhygge at finde i Randers regnskov.

UHYGGELIGT HYGGELIG EFTERÅRSFERIE

Edderkopperme har arbejdet for at lave en masse spind til at kunne pynte det hele op, jungleheksen Cecropia og hendes fæle venner kigger forbi og hjælper med at alle kommer i. den rette Halloween stemning.

Der sker en masse i Randers regnskov, der skal drikkes heksebryg og kigges på “klamme kryb”, og måske enda smage på dem.

Se det hele lige her Regnskoven.dk

Mangler du eller børnene kostumer til Halloween?

Se se en masse fede hos Coolstuff.dk