Når mama skal forkæles

Indeholder reklamelinks

Der er mange forskellige måder man kan forkæle en mama på, men en ting der er vigtig er at man en gang imellem viser, at man er taknemmelig for at hun er der og at man sætter pris på alt det hun gør- ligesom vi mamas også skal huske at gøre for vores mænd.

Vi har her samlet lidt forskellige måder du som mand, kan vise at dig og børnene sætter stor pris på hende.


Sig det med blomster:

Der er ikke så meget at sige andet end at næsten ALLE kvinder elsker blomster, om det er en fin rose, en buket ungerne har plukket i haven eller en I har købt hos blomsterhandleren har ingen betydning - det er tanken der tæller, og kan give mor et kæmpe smil på læben og mere overskud resten af ugen.

Sig det med chokolade

Chokolade kan varme de fleste kvinders hjerte og mave- er du heldig, får du endda lov til at smage. Om det er en lille plade, en flot æske eller måske belgisk chokolade med en personlig hilsen - det betyder ikke så meget. Det er tanken!!

Sig det med rengøring:

Vi ved godt at I ikke ser tingene ligeså beskidte som vi kvinder gør, men at komme hjem til et støvsuget hjem vil smelte hjerterne på de fleste mødre

Sig det ved at forkæle hende med en alene dag

Tag ungerne med på eventyr, det kunne f.eks. være en tur i skoven, ud og fiske eller noget andet. Imens mama kan lave lige hvad hun har lyst til der hjemme. Måske hun bare har brug for at ligge og se serier, tage et fodbad og ordne negle. Dette kan give alle en masse energi på kontoen igen.

Sig det med et smukt armbånd

Måske du allerede har prøvet at forkæle med nogle af de lidt mere praktiske tiltag, og nu synes at der skal lidt mere til, så kan et smukt armbånd fra Jane Kønig bringe glæde os de fleste. De har så mange smukke og personlige armbånd.

Sig det med et spaophold

En fantastisk overraskelse, kunne også være et spaophold, det behøver ikke at være det helt store, men måske bare en enkelt overnatning, med lidt forkælelse.

Sig det med små søde sedler

Skriv små søde og personlige beskeder til mama fra alle i familien. Det behøver ikke være lange romaner, men en “jeg savner dig” eller en “jeg tænker på dig” besked, kan virkelig gøre underværker.

Det kan også være små søde beskeder i madpakken, på hoveddøren eller i foreruden af bilen.

Sig det med at vaske alt vasketøjet

Vask alt jeres vasketøj, så mor ikke behøver at gøre det når hun kommer hjem - hvilket også måske kan give overskud til at hun lave ekstra lækker mad. Nogle gange skal der ikke så meget til for at forkæle mødrene i hjemmet.

Sig det med en spontan børnepasning og en tur på eventyr

Nogle gange skal man lidt ud af huset, opleve noget nyt,. En god idé kunne være at tage på chokoladekursus en tur i biografen eller noget helt andet - så der bliver oplevet lidt nyt og man kan få tankerne væk fra alt det huslige derhjemme.

Sig det med noget spændende til soveværelset

Det kunne være SEXLEGETØJ STARTER KITTET fra SINFUL

Som er en æske der indeholder 6 forskellige produkter, der inviterer til masser af nydelse og smil, mens I udforsker hinanden.

Den medfølgende A-Z guide på dansk giver jer helt konkrete informationer om, hvordan I bruger produkterne og får den bedst mulige oplevelse.

Se mere her

Sig det med at I har planlagt at mama skal i byen med hendes bedste veninder

Når man har travlt og mange gøremål i hverdagen, kan det ofte virke uoverskueligt at skulle planlægge noget for sig selv i fremtiden, derfor kan det at nogle andre gøre det for en virkelig være en fantastisk overraskelse.

Sig det med massage

Sluk TVét og forkæl med lige ekstra hygge, det kan være stearinlys, god musik og en god omgang massage.

Sig det med børnenes kreationer

Noget af det en mor bliver allermest glad for i hele verden, er når børnene har været kreative. Der er efterhånden en del forskellige steder for gør noget ekstra ud af børne kreationer. F.eks. kan man lave børnenes fine tegninger om til plakater hos doodlespot.

Se lige hvor fint det er hjemme hos Rikke - her er hendes to store pigers tegninger lavet om til smukke plakater.

Personlige gaver

Kan være fantastiske både at få og give - Hos Indgraverings gaver kan man lave så mange søde, fine og personlige ting at du med garanti ville kunne finde noget der ville vække glæde

Der er mange måder at gøre det på, det vigtigste er bare at I viser jeres kærlighed - husk vi sætter rigtig meget pris på selv de mindste ting der bare er tænkt lidt over.