Sarahs – Rejse Eventyr med børn

Mor til tre skønne unger – Sarah er 27 år, moderne hjemmegående mor, har en BA i Engelsk og Organisationskommunikation fra CBS, er gift med sin bedste ven og store kærlighed Teddy, 29 år og tømrer. Sammen med ham har hun tre dejlige børn – Marcus fire år, Madeleine to år og Carl otte måneder.

Her skriver Sarah lidt om at rejse med 3 børn. 

Det berømte citat:" At rejse er at leve." af H.C.Andersen, har ihvertfald nået helt nye højder, efter at jeg har prøvet at rejse med mine tre børn. Jeg har nok aldrig før, følt mig så meget i live og op på dupperne, som her sidst, da vi var på to ugers ferie i Spanien.                            

Vi har nok aldrig før været så meget i tvivl om, om vi skulle køre selv i egen bil eller flyve istedet for. Vi endte med at vælge den anden mulighed, og bookede flybilletter kun to uger før. (2.300 kr for 2 voksne, 2 børn & 1 baby, tur/retur, fra Billund - Alicante)                                             

Vi havde kun 2 x håndbagage med, en paraplyklapvogn til Madeleine og en bæresele til Carl, som mig og min mand skiftes til at bære ham i.) De to store havde hver deres lille rygsæk med, med masser af legetøj i. (Mest til flyveturen) Og selvf. min Ida Ising pusletaske, som jeg ABSOLUT ikke kunne have undværet, de steder hvor der ikke var puslefaciliteter, bla. på flyet, flere tusinde meter oppe i luften!!

Lillemanden, fik sin egen lille sele, som blev sat til min sele, og sad hos mig det meste af tiden. Halvdelen af flyveturen derned sov han, og på vej hjem var han lige vågn en lille times tid og sov ellers. 

Aftenen før nåede jeg at bestille en lille bil, med tre autostole, hos Goldcar i Alicante lufthavn til o. 2.200 kr. Da vi så skal betale, overtaler han os til at opgradere til en lidt større bil, og siger at det kun koster 20 € ekstra pr uge. Derudover kan vi vælge enten at betale et depositum på 1000 € (o.7.500 kr) eller betale for en fuldkasko forsikring på 200 €, som vi ender med at vælge. Efter at have betalt og fået vores papirer, finder jeg så ud af at opgraderingen kostede 20 € pr dag! I alt ente vi med at betale 6.800 kr inkl. Benzin, for at køre rundt i en lånebil i to uger, som vi som sådan ikke fortryder overhovedet, men vi skal aldrig låne en bil hos Goldcar igen! (Vi tilkøbte ikke gps, da jeg havde navigation og internet på min mobil)     

Vi købte badevinger og badering, badebold mm. allerede på anden dag, og aftalte at der ALTID er mindst én voksen til at holde øje med ungerne i poolen. Vi fandt også hurtig ud af at det er en god idé at alle mænd er godt forsynet med solcreme (og solhat til de små) inden vi forlader hotellet. (de første tre dage bor vi på hotel, og resten af tiden bor vi i villa med egen pool osv.) Jeg vil altid foretrække og anbefale andre i at bo i en villa, fremfor et hotel, da det er nærmere lige at opholde sig i stuen, eller ude på altanen, mens ungerne sover inde i værelset lige ved siden af, end i et dobbelt hotel værelse som man ikke kan lukke, og nærmest ender med at gå i seng samtidig med de små, for ikke at risikere at vække dem.                    

To ugers ferie var super nice...men næste gang tager vi lige en uge mere. Lige i starten handler det at rejse, med små børn, mere om at overleve end at leve, men når man først er ankommet, solen skinner fra en skyfri himmel og ungerne falder i søvn efter deres badetur, ja så er der virkelig dømt ferie! Jeg håber i alle får en fantastisk ferie i år, om det så er her hjemme eller i udlandet, med eller uden børn...

Ønsker jeg jer alle en god sommer.