Månedens mama – Helle

Jeg hedder Helle og er 30 år gammel. Jeg er mor til Liam (fra marts 16) og jeg ELSKER livet som mor! Jeg er kærester med Liams far Michael. Vi har været kærester siden august 2013. Vi bor i et rækkehus i de smukkeste omgivelser tæt på Randers. Vi er en familie der elsker oplevelser, naturen og masser af hygge. Vi har planer om at bygge et nyt hus om nogle år, med masser af plads og med en kæmpe have. Jeg er så glad for den fine titel som månedens mama! Tusind tak for den!

Job: 
Jeg er pt desværre ledig, så jeg søger jobs. Jeg er uddannet salgsassistent med speciale i foto. Jeg har været butikschef, sælger og dekoratør blandt andet. Jeg har også beskæftiget mig med reklame og markedsføring. Jeg søger et job der passer ind i vores hverdag, da min kæreste også selv står i butik som butikschef.

Hobby: 
Det må helt klart være mit spejlrefleks kamera! Jeg nyder at fotografere i naturen! Derudover elsker jeg at lave portrætter. Især de levende “øjebliks billeder”. Det er så fed en hobby.

Andet: 
Jeg er et stort familie menneske, og bruger meget tid sammen med familie og venner.

10 spørgsmål, om det at være mor.

1) Det bedste ved at være mor er… 
Der er så mange ting, men det bedste er den kærlighed man oplever. Den største og mest unikke kærlighed, som man både modtager og giver. Det er fantastisk at opleve knus, glæde, kys og latter fra sit barn.

2) Det sværeste ved at være mor er… 
Når man mangler søvn! Puuh det synes jeg kan være hårdt. Det overskud man mangler hele dagen, bliver hurtigt til en gang dårlig samvittighed, fordi man ikke er så klar på leg og sjov som man plejer. Søvn er bare virkelig vigtigt!

3) Jeg føler mig som en god mor når… 
Vi laver noget som får ham til at smile eller grine helt vildt. Jeg føler mig også som en god mor, når jeg ser hvordan Liam lærer de ting som jeg synes har de største værdier. Liam er f.eks. rigtig god til at hjælpe til og sige “Tak”, og det lille ord betyder så meget. Det giver et stort skulderklap, og især når andre kan se hvor høflig, kærlig, hjælpsom og sjov sådan en lille dreng allerede kan være i den alder. Det er altid rart at høre en masse ros vedr. sit barn.

4) Jeg føler mig som en dårlig mor når… 
Jeg ikke har nok overskud pga manglende søvn. Jeg har førhen haft svært ved at slippe de huslige pligter, fordi jeg ikke kan fordrage alt for meget rod, vasketøj osv. Liam kan godt lege selv selvfølgelig, men jeg fik dårlig samvittighed efter en halv time. Jeg kunne førhen føle mig som en dårlig mor, der var nødt til at bruge lidt ekstra tid på rengøring osv. Jeg har lært at prioritere. Heldigvis ELSKER han når vi støvsuger, så nu gør vi det til en leg sammen.

5) Det har jeg ALTID med i pusle/håndtasken…
Vådservietter, sut, kleenex og vand. Og vådservietter oooog vådservietter!

6) Det har overrasket mig mest, ved at blive mor… 
Hvordan de ting jeg troede var nemme, så var svære – og omvendt. Det var så naturligt for mig at komme ind i mor rollen, og det overraskede mig.

7) Det ville jeg gerne have vidst, før jeg blev mor… 
Hvor hårdt det egentligt er, hvor vigtig søvn er, og hvor svært det kan være at starte en amning om. Heldigvis endte jeg med at have mælk nok til 6 måneder, men det var vildt hårdt og vildt svært for mit vedkommende. Jeg vil gerne have vidst at en amning ikke altid går så nemt for alle, da det kan give et stort pres for en nybagt mor.

8) Hvad kan du ikke leve uden, som mor… 
Liam selvfølgelig 😉 Meeeen udover det, så må det helt klart være råd, vejledning og støtte fra familien. Det er altid rart at kunne få gode råd fra andre mødre i familien.

9) Hvad kan du godt leve uden, som mor… 
Bedrevidende moderne mødre, som altid skal fremstå perfekte. Det er så trættende i længden. Ingen mødre er perfekte, men vi elsker alle sammen vores børn, og det er den perfekte vej frem.

10) Tippet over dem alle. Det bør alle mødre vide… 
STOL PÅ DIT MODERINSTINKT! Det er altså mere kraftigt end man lige regner med.

Favoritter.

Din favorit webshop: 
Kidsworld.dk

Din favorit butik: 
Babysam Randers

Dit favorit tøjmærke: 
Hummel

Dit favorit produkt: 
Änglamark til bad og hudpleje.

Andet du kan anbefale til MamaWise´s mamas: 
Økologiske og allergivenlige produkter.

Liam-og-Michael-520x520.jpg