Ny partner & månedens mama

Jeg vil starte med at sige mange tak til alle jer der har søgt om at blive min partner på MamaWise. Det var været svært at vælge, især fordi I alle er skønne!

Da jeg fandt Rikke var jeg ikke i tvivl mere, Rikke er en skøn mama til 2 dejlige piger (faktisk på alder med mine). Rikke har rigtig meget på hjertet, og jeg kan mærke at MamaWise allerede er Rikkes 3. barn – hvilket betyder rigtig meget for mig. Rikke er sprængt fuld med gode idéer ligesom mig selv, så glæde jer til MamaWise som nu består af Amanda ogRikke.

Rikke er månedens mama i August og I kan læse meget mere om hende lige her
_____________________________________________________________

Hej! Jeg hedder Rikke og er så heldig, at være det nyeste medlem af MamaWise familien. Når jeg ikke skriver sammen med søde Amanda, så bruger jeg tiden sammen med min mand og vores to piger (Emilie fra ’14 og Asta Sofie fra ’17) Vi er bosat i en lille, ja landsby kan vi vel godt kalde det imellem Køge og Næstved. Så jeg kommer fra landet. Her købte vi hus for 2 år siden og er i fuld gang med, at renovere det fra top til tå.

Det at være blevet forældre har ikke været en selvfølge for os, vi har kæmpet en hård kamp for, at få vores piger. Jeg elsker titlen som mor og for mig, er det den vigtigste og fineste titel jeg kan få.

Job: Jeg er ansat som pædagogmedhjælper i en klub og underviser i UUV på mellemtrinnet i folkeskolen. Dette er nu mit 4 år på skolen, hvor jeg startede som vikar, så pædagogmedhjælper på frit og nu er jeg som sagt så ansat i klubben. Lige nu er jeg dog på barsel og nøj hvor jeg savner ’mine’ børn.

Hobby: Jeg elsker at stå i et køkken og kokkerere både til mine gæster men også til min familie og det er ikke unormalt at der får sneget sig en chokolademousse ind en helt almindelig tirsdag. Derudover så nyder jeg at slappe af med mit hækletøj og andre små kreative projekter. En af mine største hobbyer må dog være vores hjem, som er i evig forandring. Min nyeste hobby er Mammawise 😉

Andet: Jeg er udpræget familie menneske og vægter min familie og venner og deres velbefindende højt.

10 spørgsmål, om det at være mor.

1) Det bedste ved at være mor er … 
Når de små poder gengælder den ubetinget kærlighed man har til dem. Der er intet bedre end, at blive mødt med et MOOOOOOOOAR, et kæmpe kram og et mm jeg har savnet dig, når man henter nede i børnehaven. Eller de små men meget fugtige kys. Jeg er tosset med det og dem!

2) Det sværeste ved at være mor er… 
Alle de skide bekymringer som der følger med, presset fra omverden, ens venner og familie. Alle de meninger der er om, hvordan man skal være forældre, hvad man skal og hvad man ikke skal. Til det kan jeg dog kun sige; Kære mamma’s lov mig, at i følger jeres hjerter og mavefornemmelser. Alle børn, mødre, fædre alle mennesker er forskellige.

3) Jeg føler mig som en god mor når…
Jeg har givet pigerne min fulde opmærksomhed, når dagen afsluttes med

latter, grin og et barn som siger ’det var sjovt mor, kan vi gøre det igen i morgen’.

4) Jeg føler mig som en dårlig mor når… 
Mobilen tager for meget af min tid og/eller jeg får skældt ud. Jeg er SÅ dårlig til at skælde ud og vil hellere sige tingene 4 gange end at hæve stemmen. Engang imellem hænder det dog, at det sker. Og nøj hvor får jeg dårlig samvittighed!

5) Det har jeg ALTID med i pusle/håndtasken… 
VÅDSERVIETTER – for os herhjemme er de næsten vigtigere end sutten. Som dog også altid er at finde i håndtasken eller i jakken, bukselommerne, bilen og ja selv tasken til mit kamera.

6) Det har overrasket mig mest, ved at blive mor… 
Hvor svært jeg har ved at ’give slip’ på dem og hvor nemt man pludselig tilsidesætter sig selv og sine behov.

7) Det ville jeg gerne have vidst, før jeg blev mor…
Sætningen som kommer efter denne sætning: Ligeså snart du får jeres lille kærligheds vidunder op på maven, så glemmer du ALT til smerterne og veerne… … lige indtil du rejser dig op, lige indtil du ammer, lige indtil du skal lave nr 2 første, anden, tredje og fjerde gang. Så bliver du venligt mindet om smerterne igen.

8) Hvad kan du ikke leve uden, som mor… 
V Å D S E R V I E T T E R.

9) Hvad kan du godt leve uden, som mor… 
Listen er lang. Efterveer, at malke igennem, når babys lort vælger at løbe et maraton op af ryggen, brystbetændelse, pottetræning, snotnæser- jeg er SÅ dårlig til snot! Men mest af alt, nok bekymringerne for om mit yngel klare sig og om vi gør det godt nok.

10) Tippet over dem alle. Det bør alle mødre vide… 
VÅDSERVIETTER – de er et vidundermiddel. Herhjemme bliver de brugt til rengøring, lige inden gæsterne kommer bliver håndvasken og toilettet lige kørt over. Perfekt jo. De fungere fint til gulvvask af specifikke pletter. De fungere genialt til bleskift og tørre baby om funden/fingrene. De kan fjerne fedtfingre fra skabe og døre. De er bare g e n i a l e.

Favoritter.

Din favorit webshop:
Uh den er svær, jeg snyder lidt og siger bestseller. Det er ikke en butik men mange butikker og så er jeg dog alligevel blevet svært tilfreds med flere af de ’små’ på instagram som lykkebylykke, mollyogmy og ByFriis i Næstved- hvis vi snakker tøj. Ellers så er jeg kæmpe fan af Søstrene grene også, jeg elsker deres lille hyggelige univers

Din favorit butik:
Genbruger mit svar fra oppe over. Næsten alle butikker er også en webbutik i dag..

Dit favorit tøjmærke: 
Til pigerne må det være pomp de lux. Emilie har ikke ejet andet end pomp de lux siden hun var en str. 80. Nu er marked dog vokset enormt, så jeg tænker at der kommer nogle nye favoritter til, i takt med at lillesøster vokser.

Dit favorit produkt:
Nilens Jord – det er godt nok ikke til pigerne men til mig. Dog bruger Emilie også deres håndcreme ved behov. Jeg er generelt kæmpe fan af Parfume fri produkter da Asta er allergisk.

Andet du kan anbefale til MamaWise´s mamas:
Følg med herinde, på Facebook og instagram. Der vil komme til at ske en masse ting og vi har brug for jeres hjælp til, at få det til at ske.

21074170_10214022640579525_1963571424_n.jpg