Sanne - månedens mama april 2018

Screen Shot 2018-04-15 at 14.35.38.png

Hej med jer, derude bag skærmen. Hvis du alligevel er gået i gang med at læse med her, så vil jeg lige give dig en kort intro til, hvad jeg er for en.

Mit navn er Sanne og jeg har en datter, som hedder Alma. I maven venter der sig endnu en pige med ankomst i september 2018. Ham, som er skyld i de to mirakler, hedder Simon. Ham har jeg sovet sammen med i 8 år. Vi bor til leje i en lejlighed indtil kontoen tillader vores drømme hus.

Jeg har været så heldig at få lov til at være månedens mama og jeg glæder mig til at lukke jer med ind i varmen.

Job:
Jeg er uddannet som sygeplejerske og lige nu taber jeg lidt graviditetskilo på at vandre rundt på en lungemedicinsk afdeling. Her får jeg lov til at være en anden end den praktiske mor, som prøver at få alt til at gå op i en højere enhed. Jeg nyder hvilke faglige udfordringer, som jobbet medfører.

Hobby: 
Betyder hobby frihed til at gøre hvad man har lyst til? I så fald sker det lidt i begrænset omfang herhjemme, men jeg har dog overtalt min mand til at ”få lov til ” at bruge lidt vågne timer på de sociale medier, hvor jeg fx bruger tid på dette skriv eller tager billeder for at dele inspiration med andre.

10 spørgsmål, om det at være mor. 

1) Det bedste ved at være mor er
den ubetinget kærlighed. Det var ikke et begreb, som jeg forstod før jeg fik min datter i armene. For mig er den vigtigste opgave at ruste barnet til verden på godt og ondt. Det ansvar, som du får. Det er nok det bedste ved at være mor, da jeg ikke tror, at der findes noget større.

2) Det sværeste ved at være mor er
bekymringerne på godt og ondt. Så kort kan det beskrives.

3) Jeg føler mig som en god mor når
jeg tager ansvar for, hvad der sker omkring min datter og den omsorg, som jeg drager for hende hver evig eneste dag.  Jeg føler mig også som en god mor, når jeg lever mig ind i hendes verden og leger med, så jeg er helt nærværende og i øjenhøjde med hende.

4) Jeg føler mig som en dårlig mor når
jeg er uopmærksom, fordi jeg er et andet sted i mine tanker, mens hun står ved mig og forsøger at fortælle mig noget.

5) Det har jeg ALTID med i pusle/håndtasken
en ble, vådservietter, sprit (man er vel arbejdsskadet?), mobil, nøgler og en halv kiks.

6) Det der har overrasket mig mest ved at blive mor er
at omverdenen ikke fulgte med. At man lige pludselig stod alene med morrollen, mens ens venner stadig fandt bylivet og engangsknald interessant. Her måtte jeg søge andre veje og finde veninder, som var samme sted som mig.

7) Det ville jeg gerne have vidst, før jeg blev mor..
Det tror jeg må være, at man ikke behøver gå til forberedelse eller læse tykke bøger, for du kan være helt sikker på, at du har dine tanker et helt andet sted med paraderne oppe, hvis nogen skal fortælle dig, hvilken mor, der er den korrekte. Min mor fortalte mig, at jeg skulle slappe helt af og se på mit barn, hvilket jeg slet ikke forstod før Alma var i mine arme. Det kan godt være, at det er blevet sagt mange gange, men du kender dit barn bedst end den dyre bog i boghandleren. Du ved faktisk godt, når det er tid til at lægge barnet til at sove eller smide bleen.

Derudover synes jeg det er noget fis, at reklamere med at man taber sig af at amme. Den som har fundet på den sætning skal have sine skolepenge tilbage. I en fart. Helst på en hotdog med hele svineriet.  

8) Hvad kan du ikke leve uden, som mor… 
Er det et trick spørgsmål? Mon min mand læser med? For så vil jeg gerne skrive en ønskeliste på de ting, som jeg bestemt mener kunne forbedrer min morrolle. Leve uden er et alt- eller intet spørgsmål. Jeg kunne selvfølgelig ikke leve uden min lille tulle herhjemme – eller hendes far for den sags skyld. Og sushi. Sushi er vigtigt!

9) Hvad kan du godt leve uden, som mor..
Se nu bevæger vi os i den rigtige retning, for den her liste er lang, som jeg prøver at begrænse mig. Mine bryster behøver ikke få mere vokseværk mod gulvet. Strækmærkerne på balderne er IKKE et minde på at jeg har båret min datter – eller jo, det er det, men jeg gad godt have slettet det minde. Maveskind? Hvor skal jeg ende med dig henne.. Du er måske det mest ucharmerende væsen på jorden! 

10) Tippet over dem alle. Det bør alle mødre vide…
Det er faktisk lettere sagt end gjort, men tag det roligt og få det bedste ud af det hele, for så vil det fungerer nemmere for alle medlemmerne i familien. Det gælder om at kunne rumme den situation, som du selv har placeret numsen i. Hvis du ikke kan, så sænk dine egne forventninger. Hvis du skal følge med på forsiden, så har du allerede tabt og hvem gider tabe?

Screen Shot 2018-04-15 at 14.35.00.png

Favoritter. 

Din favorit webshop: 
Det er svært at svare på, men jeg føler mig altid velkommen hos www.littlegreensky.com.

Din favorit butik
Der er ikke mange i mit område, men jeg kan godt lide at lure i ønskebørn.

Dit favorit tøjmærke:
 Det må blive marmar, hvis jeg tjekker mine skuffer. 

Dit favorit produkt:
 Jeg har et kærlighedsforhold til mommycare produkter.

Screen Shot 2018-04-15 at 14.44.17.png
Screen Shot 2018-04-15 at 14.35.54.png