Uge 21

Så er denne uges madplan klar :-)

Vidste du, at vi udsender et mad-nyhedsbrev hver fredag? Men næste uges madplan, samt fif til børn i køkkenet og god viden om mad? Du kan tilmelde dig blot ved at sende os din mail.

Mandag:
Kødsovs (sundere udgave til forældre kan være med blomkålsris, squash pasta)

Tirsdag:
Krebinetter, kartofler, sovs og salat.

Onsdag:
Koteletter i kokossovs med blomkålsris og rest salat.

Torsdag:
Kartofler, bønner i baconsvøb, grillet majs og grillet kød.

Fredag:
hjemmelavet koldskål med friske jordbær. (evt. kom frugtfarve i, for lidt børnesjov)

Opskrift koldskål:
1L kærnemælk.
1L ymer.
1DL sukker.
1 tsk vaniljesukker
Bland alle ingredienserne sammen.

Lørdag:
Forloren hare med salat.

Søndag:
Pasta med laks

Dessert:
Hjemmebagt rabarbertærte med creme fraiche.