#LeosMamaEvent + rabatkoder

Indlægget indholder reklame for de firmaer der var med til #LeosMamaEvent

Måske du allerede har set lidt billede fra vores event i Leo´s Legeland der er i hvert fald blevet delt en masse lækre billeder og ellers så tjek #LeosMamaEvent på Instagram, hvis du vil se mere :-)

43546334_1279361182206176_5281199144164130816_n.jpg

Som I fleste nok ved, er MamaWise igen i år nomineret til Børn i byen prisen som “Bedste blog 2018” hvilket vi er meget glade og stole over.

Vi er meget stolte over at være nomineret og kunne ikke være nået her til uden alle jer skønne forældre der deler jeres beretninger på MamaWise.dk - derfor er det jo ligeså meget alle jer der er nomineret!

Rikke og Amanda som står bag MamaWise.dk knokler hver dag mange timer for at få dette univers til at køre. Udover MamaWise har Rikke mand, to små prinsesser og endnu en prinsesse i maven, hun har fuldtidsjob og en kæmpe hobby i at fotografere - Amanda har også mand og 2 små piger, er selvstændig med Amanda by Winther og studere Innovation og Entrepenrøskab.

Alle vores frie timer + en masse andre timer knokler vi med MamaWise, så derfor er det virkelig fantastisk at blive nomineret til sådan fin pris hos Børn i byen.

Dette fejrede vi mandag d. 8. oktober i Leo´s Legeland for at fejre at de OGSÅ er nomineret som “Bedste Legeland” og I kan tro vi havde en fest.

Vi havde blandt andet pyntet op i ‘vores’ afdeling, lavet skattejagt, aktivitetshæfte og så var der en masse lækre præmier og goodiebags til gæsterne.

43739043_306710209916354_1158139052352864256_n.jpg

En masse seje firmaer havde støttet op om vores fejring

Leo´s Legeland

havde givet indgang, snack, mad og gavekort til alle goodiebags - og selvfølgelig kom Leo ud og legede med alle børnene. Stem på dem til Børn i byen prisen som bedste legeland det fortjener de og de er så tæt på at vinde !!

Amanda by Winther

2 x Mor/barnhuer håndstrikket i uld til konkurrence.

Amanda som er den ene mama bag MamaWise.dk har også dette firma som sælger, håndstrikket huer, håndsyede jakker, unika tørklæder, tasker mv. Hvis I vil se mere har hun lige nu et hus i Tivoli frem til d. 4. november 2018.

Babynest

Rabatkuponner til alle goodiebags + 2 babynest & 2 pusletasker til konkurrence

Babynest-online.dk er en hjemmeside for dig der ønsker kvalitets bevidste produkter til lave priser.

Hvor vi nu giver en rabat på hele 15% på alle produkter, også på de i forvejen nedsatte vare indenfor babynest samt pusletaske med koden “Baby2019

Babywonder

Rabatkuponner til alle goodiebags og en masse præmier til konkurrence

Hos Babywounder.dk er der fokus på babylegetøj der aktivere og stimulerer babyer, alt legetøj er sikkerhedgodkendt og lever op til de danske krav. Babywounder prøver at være de billigste på nettet og samtidig give jer den bedste service som f.eks. gratis retur og bytteret i 90 dage.

Babywounder er stolte af at samarbejde med MamaWise, og selvom de i forvejen er billige giver de alligevel yderligere 10% rabat på alt i webshoppen når I bruger koden “MamaWise”.

Body Health

Gavekort til Introtime hos de seje Body Health til alle goodiebags

Body Health kan hjælpe dig med at få din styrke & sundhed tilbage!

Body Health er en lille familieejet virksomhed, som ønsker at skabe fokus på sund livsstil gennem højeffektiv mikrotræning. Kunden er altid omdrejningspunktet og vi skaber sammen gode og målbare resultater gennem tæt dialog og vejledning under hele forløbet

Cool Kidz

Shampoo til alle goodiebags + præmie til konkurrence.

Cool-Kidz er en naturlig og kvalitetsbevidst badeserie til dig og dine børn. Alle vores unikke produkter er udviklet med en betingelsesløs kærlighed til vores børn, samt en kompromisløs ambition om at skabe den komplette badeoplevelse for dig, der kun ønsker at forkæle dit barn med det reneste fra naturen.

Creativewood

Alle børns navne udskåret i træ.

Creativewood designer personlige bordkort, caketoppers og skilte i træ samt udvalgte farver i akryl.

DECUBAL

En masse lækre produkter til goodiebags.

Decubal anbefales til daglig pleje af hele kroppen og kan bruges af hele familien. Da Decubal er irritationstestet, uparfumeret og har en dokumenteret effekt, anvendes cremerne også mod problemhud af professionelle indenfor hudpleje.

Helmer Design

Flagranke til alle goodiebags.

Helmer Design laver en masse fint og kreativt i træ. Mange fine og personlige ting er at finde på hans webshop.

HUGGIES

Vådservietter til alle goodiebags + Et halvt års forbrug til konkurrence.

VÅDSERVIETTER MED RESPEKT FOR BÅDE DIN BABY OG MILJØET 

Huggies vådservietter er fremstillet med base af naturlige og sugende papirfibre – kendt fra bløde Kleenex! Og netop fordi de er papirbaserede kan de opsuge mere vand og rengør derfor skånsomt.

HulterTbulter

Små kreative goodiebags til alle goodiebags + et lækker kreativtkit til konkurrence.

HulterTbulter har kreative materialer til kreative sjæle, og har et fantastisk værksted på Gladsaxe Møllevej 21 i Søborg. Her er der mulighed for at komme og være kreativ, Pernille og Minna som er de seje damer bag, har den mission at kreativitet skal være nemt og let tilgængeligt for alle i alle aldre.

MamaMilla

(Som også er nomineret til børn i byen prisen hele 2 gange)
2 sengerandsslanger til konkurrence.

Hos MamaMilla finder du et bredt udvalg af produkter til din graviditet og produkter som du og den lille får brug for, når baby er kommet.

Deres sortiment er nøje udvalgt, og du kan derfor trygt handle hos MamaMilla.

MiniMai

Rabatkuponer til alle goodiebags.

Mini Mai er stolte af at præsentere en fantastisk børnetøjsbutik, med fokus på babybæring. I deres butik på Randersgade 35, Kbh Ø. Her kan man se produkterne fysisk, prøve dem og få uddannet vejledning. Vi tilbyder også slyngevejledning, hvor vi går i dybden med ergonomi og tilknytning samt teknikker til en strækvikle og en fastvikle.

Med koden”mamawisedk” kan I lige nu få 10% på Minimai.dk

Milvicdesign

Smykker til alle goodiebags.

MILVIC DESIGN producere enkle og minimalistiske smykker med et feminint strejf, til priser hvor alle kan være med.

Mommy time

Lækkerier til mor til konkurrence.

MommyTime åbner deres webshop d. 18. oktober og de glæder sig til at byde jer velkommen, til et univers hvor mødre er i fokus.

(Vi glæder os også)

Pusserspopcorn

Med sæbelbobbelmaskine.

Pusserspopcorn er et lille firma, der lejer maskiner og andre finurligheder ud, så din fest kan blive lidt sjovere. Ligeledes tager De også ud til diverse events/festivaler, byfester osv. Derudover har de deres egen vaffelbod VAFFELBIXEN med salg af hjemmelavede søde Belgiske vafler, Lolly Sticks , kaffe, te mm. Og de kommer gerne ud til DIN fest og til diverse events og festivaler.

Rootsfood

Pulver og flager til alle goodiebags og teserie til konkurrence.

Moringa er kendt som Mirakeltræet og det er ikke uden grund.
Denne 100% Pure Moringa te giver dig en hel unik kombination af næringsstoffer og antioxidanter, samtidig med at du oplever en “calm energy” igennem hele dagen uden at brænde ud.

Simonsen Coffeetruck

Økologisk kaffe til alle goodiebags.

Simonsen Coffeetrucks Vision er at skabe gode økologiske og kvalitetsbevidste smagsoplevelser, hvor der hverken bliver gået på kompromis med råvarer, vores miljø eller den gode smag.

Vicca.dk

Spil og lærerige ting til konkurrencen.

Vicca.dk er et skoleunivers, hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. SkoletaskerBørnehave tasker,  penalhuseskoletilbehørmadkasser og drikkedunke. Derudover vil du finde et stort udvalg af produkter som understøtter og styrker børns indlæring. Motorisk træning, leg og lær produkter og hjælpemidler til børn.

ZOO-design

2 gange juniorsengetøj til konkurrencen.

ZOO-design har de lækreste savlesmække og hagesmække, som er syet med fleece på bagsiden, da fleece ikke suger fugt og derved holder barnet tørt på brystkassen. Derudover finder du også det fineste sengetøj, sengerande og kjoler med prints som er et kreativt alternativ til de traditionelle ensfarvede børneprodukter på markedet, da det styrker barnets indlæringsevner, samt det pædagogiske arbejde, fordi det styrker personlige og sociale kompetencer, sproglige kompetencer (bl.a. masser af snak om dyr, hvad dyrene spiser og dyrenes farver), natur og naturfænomener.

Vi er super taknemmelige for at alle disse lækre firmaere ville støtte os og alle tingene var med til at vi havde en fantastisk dag i Leo´s Legeland.

Alexander & Amalie med deres smukke skilte fra creativewood.dk

Udover skattejagten som vi afholdte til LeosMamaEvent, hvor man vandt lækre præmier fra vores sponsorer, har vi også haft en konkurrence kørende hvor vi igår fandt vores heldige vinder af “Bedste billede” under #LeosMamaEvent.

Vinderen blev KarinaBak med dette skønne billede!

Tillykke Karina, du har vundet en masse lækre ting, se mere på billedet her.