Et levende mareridt

Klik ind og læs om @trinebeckdk der trods pcos blev gravid i første IUI-forsøg, derefter måtte undlade sin medicin for sin kroniske sygdom og leve med feber og utilpashed igennem graviditeten, mistanke om en blodprop i hjernen og et forløb som endte ud i en for tidlig født datter. Tak for at du ville dele Trine.

Read More
Sub-verden del 2 - En mors personlige historie, om 4 års kamp for at blive gravid

Tammi og hendes kæreste skulle igennem 4 års hård kamp, før de langt om længe kunne stå med deres lille Melvin i armene. Her kan I læse anden del af hendes meget personlige beretning.

Read More
Sub-verden del 1 - En mors personlige historie, om 4 års kamp for at blive gravid

Tammi og hendes kæreste skulle igennem 4 års hård kamp, før de langt om længe kunne stå med deres lille Melvin i armene. Klik ind og læs med <3

Read More
“Skal I ikke snart have nr. 2?” – En hudløs ærlig fortælling om kampen for en større familie

Med beskeden om at hun aldrig vil få børn, går denne kvinde panikslagen hjem fra lægen. Et halvt år senere er hun dog, som på magisk vis, blevet gravid mod alle odds. Da deres skønne lille søn kommer til verden, får de lyst til at skabe en endnu større familie, men her 8 år senere er det endnu ikke lykkedes dem, at få flere børn.

Read More
Fra frygt til lykke - August kom til verden med en hjælpende hånd fra videnskaben

Trines største frygt blev til virkelighed, da hun efter et år uden prævention, stadig ikke var blevet gravid. Det blev til et hårdt og smertefuldt forløb med fertilitetsbehandling, som de valgte at holde skjult for omverdenen. Selv ikke de nærmeste kendte til den kamp de kæmpede. Trine blev meget påvirket af hormonbehandlingen, der især gik ud over hendes humør. 

Read More
Når storken flyver forkert

Betina er den dag i dag mor til de skønneste tvillingepiger. Men kampen for at blive gravid har været lang og hård. Det lykkedes Betina og hendes mand at blive gravide ved hjælp af fertilitetsbehandling, IVF. For dem har det hårdeste i forløbet været forholdet til omgivelserne - det at se alle omkring dem blive gravide, når de selv måtte stå ansigt til ansigt med utallige negative graviditetstests. Læs om Betinas oplevelse af forløbet lige her, og få også et par gode råd med på vejen, hvis du selv står i samme situation som de gjorde.   

Read More
En lang og hård kamp for at blive forældre, endte med to guldklumper

Efter at have forsøgt at blive gravide på egen hånd i 3,5 år, starter Christina og hendes mand i fertilitetsbehandling. Noget der heller ikke lykkedes dem efter flere forsøg. Men den dag i dag har de to skønne drenge sammen. Læs her Christinas fortælling om alle op og nedturene, de stærke og overvældende følelser, bekymringerne og i sidste ende den lykke der indtraf, da hun endelig blev gravid.

Read More
Min kamp mod PCOS – Spis dig gravid

Mange kvinder får diagnosen PCOS, og det samme gjorde kvinden der har skrevet denne fortælling. Først brød hendes verden sammen, da hun var bekymret for, hvordan det påvirkede deres chancer for at blive gravide. Så besluttede hun sig for, at hun ikke ville opgive uden kamp. En stor kostændring blev hendes vej til graviditet og en skøn datter.

Read More
4 års ventetid, 7 graviditeter og 3 børn

 Nadja er efter 4 års ventetid og 7 graviditeter blevet mor til tre skønne drenge. Vejen hertil har været hård og opslidende, og noget af en følelsesmæssig rutchebanetur. At blive gravid var altid nemt for Nadja, men mere end halvdelen af gangene havde graviditeterne desværre ikke en lykkelig slutning.

Read More
Når 2 bliver til 3 på 10 år – Adoption blev den lykkelige slutning

Dette forældrepar måtte vente 10 år på at opleve lykken som forældre. De har delt ud om deres nederlag, ventetid, kampe, lægebesøg og utallige fertilitetsbehandlinger. Læs hele den gribende fortælling her.

Read More
Kombinationen af kærlighed, stædighed og troen, resulterede i 2 skønne drenge

Kærlighed, stædighed og tro er de tre vise ord der var med til at Anne blev gravid efter 2 x insemineringer og 3 IVF behandlinger inkl. 3 oplægninger med fryse æg. Læs hele Annes historie og se hvordan Anne fik 2 skønne drenge med kort mellemrum.

Read More