6 mødre om amning

De fleste kommende mødre har en forestilling om hvorvidt de vil eller ikke vil amme, men hvordan er det så når barnet er kommet til verden? Vi har spurgt 6 mødre om det der amning, om de har oplevet et pres fra familie venner, været flove over at amme offentligt og andre ting. Klik ind og læs med. PS. Hvad synes du om denne type indlæg? Skal vi fortsætte dog med andre emner?

Read More
Godkendte navne inspireret af disney

Vi har fundet lidt navne hos Disney og tjekket hos ankestyrelsen at de er godkendte i Danmark.
Vi kan ikke garantere at der måske ikke er sneget et enkelt eller fem pixar navne med.
Vidste du fx at Ariel er godkendt som både drengenavn OG pigenavn herhjemme? Kender du til flere Disney navne så skriv dem endelig i kommentarfeltet så tjekker vi om de er godkendte og tilføjer dem - skriv meget gerne hvilken film de er fra!

Read More
Vores amning behøvede absolut ikke at stoppe ved 1 år.

Julie har her delt sit ammeforløb som omhandler tandemamning af sine to børn på 17mdr og 3,5 år - hvordan det er som ung mor at blive vejet og målt i forhold til hvordan ens alder spiller ind i forbindelse med ens morrolle og den enorme støtte hun fandt i et netværk på facebook. Klik ind og læs med <3

Read More
Jeg ammede for min datter.

@mor_til_mercedes havde ingen forhåbninger om at amme, hvis det lykkedes så lykkedes det- hvis ikke, så var det sådan. Håndklædet blev kastet i ringen men med hjælp fra en sygeplejerske blev Jennifer ved. Klik ind og læs hendes ammeberetning som går fra 6 måneder med smerte til et skønt ammeforløb på 2 år og 8 måneder.

Read More