Hjælp til indkøb, inden baby kommer

Reklamelink

Der er mange ting at tænke på som højgravid førstegangsmor, og man kan let blive præget af hvad andre folk siger og mener man bør anskaffe sig, og derfor få købt mere end hvad der er godt. Her er en liste med nogle idéer over nogle af de ting der er vigtige inden baby kommer – og resten finder man ud af hen ad vejen, når du først er blevet mor og kender dit og dit barns behov.

WintherDuen som har skrevet denne liste, er snart andensgangsmor og bruger denne liste til at få tjekket om alle tingene er klar til lillesøster, inden hendes ankomst til sommer.

Barnevogn

Der er mange forskellige, og de billige kan være ligeså gode som de dyre. Tag forbi din nærmeste babyforretning og få vejledning. Barnevogne bliver som regel ikke godkendt af myndighederne, hvilket vil sige at ansvaret ligger hos producenten, så det er vigtigt at forholde sig kritisk og stille spørgsmål når I køber barnevogn.

Man kan også vælge at købe en barnevogn brugt, hvilket kan være lige så godt, en god idé er at få brugsanvisningen med, da der står en masse vigtigt om barnevognen. 

Lift eller voksipose

Jo længere liggemål jo bedre, men huske den skal passe til din barnevogn. Der er mange barnevogne hvor lift medfølger. Jollyroom.dk har mange forskellige lifte samt lækre voksiposer 

Babynest
En babynest giver din baby en tryg og god start på livet. Man kan få lækre babynest mange steder blandt andet hos MamaMilla.dk Babynests er også gode at bruge i starten, hvis baby for eksempel sover i forældrenes seng. 

Dyne
Start med en babydyne (70cm x 100cm) og senere kan man købe en juniordyne (100cm x 140cm)

Madras
Madras er en vigtig ting, og en ting man ikke skal spare på. Det er vigtigt at den er god kvalitet så din baby sover bedst mulig. Det er en god idé at købe en ny madras, da det nogle gange ikke er smart at bruge en brugt madras, da en madres former sig efter ens krop.

Autostol
Autostol bruger man helt fra starten af, den er god at have når baby skal med hjem fra hospitalet. Den skal være sikkerheds godkendt og kan tit fås med ekstra babyindsats til i starten. I kan se og læse meget mere på Jollyroom.dk der har et stort udvalg og som regel også gode tilbud.

334508-300x300.jpg

Pulsetaske
Voksi Ida Ising laver nogle skønne pusletasker som også kan bruges som pusleplads når man er ude. 

Hawk-Front-2014_LowRes-700x700-300x300.jpg

Puslebord
Puslebord behøver ikke være et dyrt et, det kan også være et man selv laver eller sammesætter - det vigtigste er bare at man står oprejst, så man kan pusle uden besvær, også er det vigtigt at baby ikke kan trille eller glide ned.

En uro
Uroer fås næsten i alle afskygninger, og er rigtig gode til at aktivere baby ved puslebordet Kids-world.dk har rigtig mange forskellige. Blandt andet fra Naturezoo.dk og Lehof.dk

Bleer
Der fås rigtig mange forskellige bleer, og det bedste er at prøve dem alle for at se hvilke der passer bedst til jer. Rigtig mange steder kan man få en gratis testpakke når man er gravid. 

Vådservetter
Fås næsten alle steder, husk at tjek om de er svanemærket, det er bedst for din babys sarte numse.

Ammeindlæg
Fås også de fleste steder og er godt at have lidt ekstra af i tasken, når man er på farten.

Amme BH´er
De forskellige undertøjsbutikker er rigtig gode til at guide. Det er vigtigt at have i hvert fald et par stykker, da man lever i dem indtil man er færdig med at amme.

Ammetøj
Der findes rigtig meget lækkert hos Milker.dk , der blandt andet har ammekjoler. 

Sutter
De skal prøves, der findes en masse forskellige typer og forskellige suttehoveder. Nogle babyer er ligeglade andre er lidt kræsene. Hvis I hopper ind forbi Navnesutten.dk kan I se næsten alle de sutter der findes og har samtidig mulighed for at få dem med navn på.  

Sutteflasker
Er det samme som med sutterne.

Bæresele
BabyBjörn har lavet nogle rigtig gode.

Tøj i størrelse 50 – 57
Zinksalve
Termometer
En bamse
Puslepude
Insektnet
Regnslag
Sengetøj og lagner
Ammepude
Babystol