Jeg er stolt over de to forskellige forløb

Billedet er et modelbillede og afspejler ikke personerne i beretningen.

Hvis jeg selv skal sige det er jeg den heldigste kvinde der mor til to skønne børn.

Magnus der fylder 3 år her til december også Klara på 1 år. 
20 mdr. imellem. 

Mit ammeforløb med Magnus var bestemt ikke en dans på røde roser. Han havde en hård start på livet og jeg selv røg en tur på operationsbordet. Så fra starten af fik vi desværre aldrig den mor & søn kontakt. Han blev indlagt på børneafdeling hvor jeg blev indlagt på en etage under, så hver 3 time skulle jeg bevæge mig hen i en elevator til trods for jeg havde fået 53 sting for neden. 

Havde masser af mælk og folk derude begyndte at kalde mig for den store “ ammeko” det hele kørte i de 10 dage vi var indlagt. Vi kom hjem og fik ro på det hele også stoppede min sult. Var skidt tilpas men til trods for det hele ammede jeg ham i hele 2 mdr. Det var hårdt fordi Magnus var en rigtig sulten dreng og en aften hvor jeg var kørt helt ned mælkede jeg ud og kunne med det samme konstatere at min mælk var ligeså tynd som vand! 

Den aften tog jeg en beslutning en hård en hvis du spørger mig.

Måtte erkende at min dreng skulle have flaske, det gjorde mig en smule ked af det. Men en glad og tilpas dreng vi fik ud af det!  

Mit ammeforløb med Klara er noget helt andet. 
Alt kørte, der var masser af mælk  

Men den ulempe jeg kan se ved at få børn så tætte er nemlig den amning der. Så da Klara blev 4 mdr. tog jeg en beslutning om at nu skulle hun være flaskebarn da jeg netop ikke kunne bære i mit moderhjerte hvor skuffet og ked af det Magnus var, når han havde brug for mor eller for hjælp, så sad jeg og ammede. 

Jeg er stolt over de to forskellige forløb jeg har haft og en ting kan jeg kun sige: man skal altid gøre det der føles rigtigt for en selv og ikke gøre hvad andre mener

Men som jeg tit siger til mig selv og andre mødre : en god mor sidder ikke i brysterne


Vil du dele din beretning med os? Så vil vi meget gerne læse den samt udgive. Du kan sende os en mail på: mamawisedk@Gmail.com og evt. læse mere om det at skrive et indlæg til os her.