Ting du ikke vidste om din nye mor krop. (læses med ironi)

De sidste 9 måneder har du båret og skabt jeres lille kærlighedsvæsen. Meeeen, du begynder efterhånden at savne din egen krop, dine fødder for ikke at tale om din kondition og evnen til selv at rejse sig. Nu har du endelig nået termin, yes! så er det snart slut! 

Eller er det?? 

Vi har skrevet nogle ting op, som du måske og måske ikke ved at du har i vente.
 

1.       var underbukserne lidt for store før?
Fortvivl ej! Din efterfødselskrop har nu serviceret dig med ekstra fylde til underbukserne, det nederste af maven, nu kaldet hænge-maven, kan nemlig stoppes ned i dem!

2.       Efter en graviditet og amme periode, kan man snildt have en stor lyst til at købe nyt tøj og ikke mindst nyt undertøj!
Her kommer mor kroppen dig også til gode. Nyt undertøj skal der til, i særdeleshed nye bh’er, et par nr. mindre end inden du blev gravid godt nok.. Men alt shopping tæller vel?

3.       Har du nogen sinde undret dig over, hvorfor der er en lille lomme i dine underbukser?
Efter en graviditet, kan bækkenbunden godt være liiiiidt doven. Her kommer lommen dig til gode! Der kan nemlig ligge små trussebind, som lige samler de dråber op der kommer når du nyser, hopper eller griner.. Whats not to like?

4.       Du er kommet i kontakt med dine følelser, prøv du at se løvernes konge med en nyfødt på armen. Good look, husk kleenex.

5.       Du længes efter at smide nogle kilo efter endt graviditet- pas på med at sige det for højt! Sjovt nok så hører din røv det som det første, og den er utrolig samarbejdsvillig, så smuttet- det er den!