Blomkålspizza

Med inspiration fra Carrotstick.dk har MamaWise` egen Amanda lavet blomkålspizza. Det er super nemt, sundt, billigt og smager faktisk næsten som "rigtig" pizza. Og så er det en super lækker måde, at få lokket lidt ekstra grønt i børnene, der med garanti også vil elske denne udgave af pizza. 

Opskrift på 2 stk. blomkålspizzaer (ca. til 4 personer) 

Du skal bruge

2 blomkålshoveder

4 æg 

1 pose revet ost 

Husk  

Salt og krydderier

Det ønskede fyld til, at komme ovenpå pizzaen. 

Riv eller blend blomkålen, bland 4 æg og 2 store håndfulde ost i, bland 4 spsk husk, salt og krydderier i og mas "dejen" ud på en bageplade.

12571183_10153521083197933_1092804204_n-169x300.jpg

Hvis du ønsker friske ting som fyld på din blomkålspizza, bager du bunden i 15-20 minutter på 200 grader varmluft og tilføjer toppen efterfølgende. Det kunne f.eks. være frisk spinat, champignoner og pesto. 

Ønsker du fyld der skal bages oven på din blomkålspizza, bager du bunden i ca. 10-15 min og tilføjer toppingen, og bager hele pizzaen yderligere omkring 10 min eller til din pizza ser perfekt ud. 

Tip: Et godt tip kan være at dræne blomkålen for væske, inden du blander de resterende ingredienser i "dejen". Dette kan være med til at bunden bliver mere sprød.

Vi lavede 2 forskellige slags. En med tomat, ost og parmaskine som vi efter yderligere 10 min. i ovnen tilføjede frisk spinat og pesto. Og så lavede vi en lidt mere snasket en med tomat, ost, skinke og bacon på som efterfølgende fik 15 min i ovnen - (vi havde stegt baconen lidt på panden, i forvejen) 

Det kan altså anbefales - velbekommen. 

Screen Shot 2018-03-10 at 07.44.58.png