Vintersalat med stegte gulerødder

28279513_10215655040188495_9096227011889725440_o-520x520.jpg

Til 4 personer som tilbehør til aftensmaden.

ingredienser
-5 store gulerødder.
-3 mellemstore rødbeder
-175g grønkål.
-2 håndfulde tranebær.
-1 håndfuld solsikkekerner.
-1/2 blok emmentaler ost.
-salt
-peber
-1/2 fisk citron

Fremgangsmåde:
Skyld og skræl grønkålen og lad den dryppe af. Skræl gulerødderne og rødbederne, skær dem i kvarte stykker og steg dem herefter på en pande med olie og salt indtil du synes de er færdige. Herhjemme kan vi godt lide dem med lidt bid i. Bland de stegte gulerødder, rødbeder, grønkål, tranebær og solsikkekerner sammen. Top med udskåret emmentalerost. Inden servering presses 1/2 citron ud over.