Lasagne med ost og bacon

Lasagne er en klassiker, men der er med dette ret, altid plads til, at udforske lidt. 
Herhjemme i hvert fald. 
Denne er dog ret klassisk med et overlæs af ost. Mums. 

34479795_10216470121965030_1225613087357272064_n.jpg

Til et stort fad skal du bruge: 

500gram oksekød 3-7%
2 dåser hakket tomat m. basilikum. 
2 hvidløg. 
3 forårsløg.
2 løg.
3 gulerødder.
2 dåser vand (jeg bruger bare dåserne fra de hakket tomater)
2 oksekødsboullionterninger. 
200g. revet ost. 
1 pakke bacon i skiver. 
500g. mornay sovs.
1 tsk. spidskommenpulver. 
1 stk. kardemomme.

Fremgangsmåde: 

Skyld, rens og snit grøntsagerne som ønsket. 
Steg oksekødet med lidt olie, tilsæt derefter løg, hvidløg, gulerødder og krydderier (med vilje jeg ikke kommer salt i, da jeg synes at fedtet for baconen tilføjer det. Men tilsæt endelig ved behov)
Kom hakket tomater, forårsløg, vand og boullion i. 
Lad simre - jævn sovsen efter eget ønske. 

Opbygning

sovs, plade, mornaysovs * så mange gange du har sovs til/ønsker. 
På toppen spredes den revet ost ud og bacon skiverne ligges oven på denne. 
Så i oven på 175 grader varmluft i 30-40 minutter. 
Velbekomme :-) 
___________________________________________________________________________
Husk at opskriften må ikke deles på diverse sociale medier, men henvis i stedet for til mamawise.dk