Favoritopskrifter på lækre og børnevenlige hjemmelavede is

Sommeren er over os, og i de fleste børnefamilier betyder det også, at det er tid til at spise is. Ofte er det både billigere og sundere at lave isene selv, og så ELSKER børnene det. 

Vi har her samlet 5 af vores favoritopskrifter på hjemmelavede is, vi håber de også vil falde i jeres og børnenes smag.

Its-fashion-baby-300x200.jpg

Disse lækre og virkelig fine hjemmelavede astronaut is har vi fundet opskriften på, hos den altid inspirerende mor og blogger Lisbeth, fra itsfashionbaby.dk. Mon ikke de vil falde i de fleste børns smag?

Hjemmelavede ispinde med skyr og bær er både sunde, flotte at se på og smager virkelig godt. Det er Louise, fra LouisesMadblog.dk, der står bag opskriften.

Madbanditten-300x300.jpg

Et sikkert hit hos både børn og voksne, er disse sunde ispinde med frugt og kokosmælk, fra en af vores favorit madbloggere Jane fra madbanditten.dk. De er så smukke, og alle slags frugt kan bruges.

Kombinationen af jordbær og banan er perfekt, og en sand børne-favorit - derfor elsker vi også disse sunde jordbær-banan ispinde. De er super nemme at lave, og kræver kun 4 fire ingredienser. Opskriften har vi fundet hos Mie fra madling.dk.

13233378_10153442028876331_177104055_n-300x185.jpg

En virkelig lækker og simpel opskrift på hjemmelavede sodavandsis med frisk frugt, har vi fundet hos Sara fra bloggen sarahposin.com. Vi synes det ser så fint ud, når man kan se de hele stykker frugt

Hvis I mangler, kan I finde mange fine og sjove ispindeforme hos Kitchen 4 Kids

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links. Det har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.