Høns i asparges.

35922307_10216602254308256_6588714002270912512_n.jpg

Fyld til 20 tarteletter. 

Ingredienser:

3 kylling fileter.
75gram margarine.
7 spsk. mel.
Saften fra 2 dåser asparges.
4 dl. Mælk.
Vandet fra kyllingen.
Salt og peber efter behag.
2 gulerødder.
2 laurbærblade.
1 løg.
grøntsags eller kylling bullion.

Fremgangsmåde: 

Kog kyllingerne sammen med 2 medium gulerødder, 2 laurbærblade, 1/2 løg og en bouillonterning i 20-30 minutter. 
Lav jævningen klar (margarine og mel) smelt margarinen og tilføj derefter melet, husk at rør godt og kraftigt rundt imens. Fjern evt. gryden fra varmen imens. 
Når jævningen er klaret, så tilføjer du vandet fra aspargesene mens du røre kraftigt, tilføj mælk og vandet fra kyllingen indtil den ønskede konsistens er opnået.
Smag til med salt og peber. 
Skær/riv kyllingen fra hinanden og tilføj denne samt aspargesene. 

Velbekomme.


Vi elsker når du bruger vores opskrifter, husk at disse ikke må deles på de sociale medier, men henvis i stedet for til mamawise.dk - på forhånd tak :-)