Rødbedechips.

Disse lækre rødbedechips er perfekte som aftensnack, mellemmåltid eller som fyld i salaten.

Unavngivet.png

De er hurtige og meget nemme at lave og kræver kun 3 ingredienser:

Frisk rødbede.
Salt.
Olie.

Man kan sagtens komme lidt revet hvidløg udover, det har vi gjort med stor success.

Fremgangsmåde:

Skræl den friske rødbede og skær den ud i ultra tynde skriver, evt. brug et mandolinjern eller andet til dette.

Lig dem på en bradepande (på bagepapir) og hæld lidt olie ud over samt de ønskede krydderier.

Bag dem herefter i ovnen ved 180grader i 20-30 minutter - de skal ud inden de bliver sorte.

Det er vigtigt at du vender chipsene om undervejs, så de bliver sprøde på begge sider :-)

Velbekomme.


Vi elsker når du bruger vores opskrifter, husk at disse ikke må deles på de sociale medier, men henvis i stedet for til mamawise.dk - på forhånd tak :-)