Når der er børn involveret – 5 fif til en skilsmisse med børn.

Det er aldrig nemt at fortælle sin omgangskreds, familie og venner at kærligheden ikke har holdt. Det gør ondt og man bliver gang på gang mindet om, at man nu skal hver til sit. Men hvordan fortæller man bedst sine børn, at mor og far ikke elsker hinanden længere og derfor ikke skal bo sammen mere? 
Vi har samlet 5 gode råd udformet i samarbejde med jer skønne mamas. 

Read More
Mor fortæller om at være alenemor, datter fortæller om at være alene med sin mor

WintherDuen og hendes mor Vibeke fortæller her om at leve mor og datter. Vibeke har været alene med Amanda siden Amanda var 6 måneder, selvom de altid har været alene og det har været hårdt med fuldtidsarbejde og alle de andre pligter, har de også noget helt specielt som ingen andre har sammen. 

Read More
Gaver til mor & far - kun for voksne

Vi har fundet lidt sjove gaver som man kan give hinanden i julegave, kalendergave eller adventsgave. Der er lidt forskelligt, både til manden, hustruen, kæresten, elskeren, noget til at pifte sexlivet lidt op og noget til de romantiske aftner. Indlægget er ment som inspiration og skal tages for sjov.

Read More
Helt ærligt, man aner jo ikke hvad man skal være klar til! - En fortælling om forventningerne til, at blive forældre første gang

Rikke og hendes kæreste venter deres første barn. Om få måneder er de ikke længere blot kærester, men også forældre. Det er en stor omvæltning, og her kan I læse nogle af Rikke`s tanker om det at skulle være mor for første gang. Hun skriver også noget om, hvordan de sammen som par, har forberedt sig på deres nye roller.

Read More
Når det er mor og mormor, fremfor mor og far.

Hjemme hos Daniella og Noam er tingene lidt anderledes end os de fleste andre. De bor nemlig sammen med Noams mormor. Læs her om hvordan det fungere at være mor og mormor istedet for far og mor... " Min mor har alle dage været en superkvinde i mine øjne, og det er hun fortsat! Ikke kun i mine øjne, men også i min søns øjne."

Read More
Parforhold, sex og morkroppen – Mødrene taler ud

MamaWise har lokket fire skønne mamas til, at tale åbent og ærligt om parforhold, sex og deres syn på egne kroppe efter de har fået børn. Det er vigtige emner, som vi alle bruger tid på at tænke på dagligt, og som betyder så enormt meget for vores liv, men som meget få snakker højt om. Vi håber at kunne åbne op for emnet, og ikke mindst sprede budskabet om, at der er helt normalt at parforholdet og sexlivet bliver påvirket når man bliver forældre, på godt og ondt.

Read More