Boost dit forhold.

SMS
Send en sød, fræk eller sjov sms i løbet af dagen. Hvis din kone/mand har lavet din madpakke så kan en simpel sms som 'Tak for madpakken skat, den smagte dejligt' gøre underværker. I kan også varme op til aftenen ved, at sende små frække sms'er til hinanden. Hvis I elsker jokes, så kan disse også være rigtig gode at sende, hvem griner ikke over en 'bank bank'

SEX
Sex behøver absolut ikke at skulle foregå i sengen i soveværelset og ligeledes er sex ikke ensbetydende med, at begge parter skal komme. Hvis I har 15 minutter inden at I skal hente i vuggestuen, kan der snildt gives et handjob, lidt nusseri eller et hurtigt knald. At ungerne sover i dobbelt sengen, fungere ikke som undskyldning. Udforsk jeres hjem og prøv nye steder som badet, køkkenet, stuen, sofaen, gangen, køkkenbordet- der er mange muligheder.

MADPAKKE
Ja, det lyder røvsygt.. MEN! Nu når du alligevel laver madpakker til ungerne, så lav din mands også. Gør lidt ekstra ud af den engang imellem og tilføj en lille note. Det kan være alt fra 'velbekomme skat' til 'Jeg glæder mig til i aften frække'.

KYS
Kys, kys, kys! Kys når I siger farvel og goddag. Kys under madlavningen, putning, oprydning - bare kys! Hvis din partner ikke gengælder de helt store kys lige med det samme, så giv en masse små kys. Det er bevist, at man bliver glad af, at kysse.

KRAM
Kram giver tryghed og gør en glad.

BERØRING
Kom med en masse små, kærlige berøringer. Giv din kone/mand et klap i måsen når hun går forbi, strejf hendes bryster/hans tissemand, hold hinanden i hånden- kom med små kærlige berøringer.

HILSNER
Vi har været lidt inde på dem allerede i madpakken, de små hilsner.  De gør altså underværker, en lille gestus som ikke tager så lang tid. Gem en lille note i mandens arbejdstøj, fodboldtaske, firmabil og andre steder du lige kan komme i tanke om. Han vil med garanti elske dem, hvis ikke med det samme så vil han lærer det.

GRIN
Latter kan gøre underværker! Snak om historier i har sammen, grin over dem. Grin over jer, jeres børn, jokes. Se et comedy show eller en komedie når børnene sover.