“For et år siden blev jeg selv mor og min bonusdatter blev derfor storesøster. Vi var meget spændte på denne udvikling i vores familie”

For 7 år siden tog jeg en stor beslutning. Jeg sagde ja til at være kærester med min mand og med i pakken fulgte min bonusdatter på 1,5 år.

Til at starte med var hun en kanon sød lille pige i str. 86, som bare tullede rundt og var glad.

Hun var 5 dage hos min mand og 9 dage hos hendes mor…. Meen det fungerede ikke optimalt. Vi var derfor igennem hele møllen med statsamtet, dårlig kommunikation og skænderier over sms. Gud en hård fase… ! Heldigvis stoppede vores kære advokat op og syntes vi skulle prøve at der kom en mægler på sagen, hvilket løste det hele.

Vi endte med en 10/4 løsning, hvor min bonusdatter nu bor 10 dage hos os og 4 dage hos hendes mor. Det fungere bare rigtig godt og vigtigst af alt, min bonusdatter er glad.

Det har selvfølgelig betydet at jeg er en noget større del i hendes liv end hendes mor er og det har ikke gjort det nemmere at være bonusmor.

Da jeg hen af vejen fik et forhold bygget op til min bonusdatter, så følte jeg at jeg måtte træffe et valg. Valget om at gå 100% ind i det eller holde en distance. Distancen syntes svær for mig, da hun er en fantastisk pige og jeg elsker hendes far højt… så for mig var det rigtige at gå ”all in”.

Det er jeg SÅ glad for den dag i dag og jeg elsker hende højt!
Dermed sagt var det aldrig blevet så godt et forhold som vi har i dag, hvis ikke min mands ex havde givet plads til mig og sat pris på de ting jeg gør for hendes datter.

Som moderen så fint beskriver det, så er vi tre forældre til min bonusdatter. Det må vel være den ultimative ros at få som bonusmor! Vi har et fint forhold og kan alle mødes til fødselsdage, spise sammen med min bonusdatter osv.  Ofte er det mig og hende der sms’er og aftaler ting, end min mand og hende.

For et år siden blev jeg selv mor og min bonusdatter blev derfor storesøster. Vi var meget spændte på denne udvikling i vores familie. Jeg især var spændt på ,om jeg kunne dele kærligheden imellem de to børn og om der ville være forskel på kærligheden.
Det er der ikke!
For mig… jeg har også været meget på banen i forhold til andre bonusmødre… men min søn og bonusdatter elsker jeg lige højt. Min kærlighed til min bonusdatter fik nærmere et ekstra hak op ad efter at jeg kan se hvor glad hun er for lillebror.

Det vigtigste i hele denne proces… at blive bonusmor og at kunne være i rollen… Det er at min mand har bakket op om det.

 

Vi har altid været to forældre på herhjemme og bakket hinanden op i det vi sagde til min bonusdatter. Selv hvis vi ikke var enige, så måtte vi tage den internt efterfølgende.

Han har ALTID givet mig plads til at være medbestemmer og en naturlig del af min bonusdatters liv. Tak for det! Det gjorde mit liv som bonusmor meget lettere.

Jeg har altid valgt at være en bonusmor, da jeg mener at være en bonus… stedmor eller papmor er for mig negativt og det er jeg ikke.  Jeg er en ekstra bonus og det er hun så sandelig også for mig <3

        Hilsen Louise

        Bonusmor på 7. år.

1047884_10151528775964503_559749535_o-159x300.jpg