Gaver til mor & far - kun for voksne

Indeholder reklamelinks

GO DREAM - make it happen

Findes der noget mere fantastisk end at opleve noget sammen? Hos GO DREAM kan man opleve det meste og der er ting man aldrig selv havde fundet på. Kom ud og flyv i luftballon, få nærkontakt med hajer, dans salsa, Øl spa i tyrkiet, YSYAD SALTSÖBAD - deluxe og meget meget mere.

Screen-Shot-2017-11-07-at-11.59.50-768x276.png

Sex spil - Fifty days of play

Nogle gange kan det være svært at få gang i sexlivet når man er forældre og lister rundt og nyder hvert et sekundt de små sover, og når man så endelig har tid til at være lidt sammen med ens partner, kan det måske hurtigt blive lidt ensformigt. Dette problem kan I løse med dette spil som er inspireret af bestselleren Fifty Shades of Grey! Slå med farveterningen og træk et kort fra en af de fem kategorier:

Fra den uskyldshvide bunke til den snuskede sorte.

For et varieret nøgensamvær!

Erotisk julekalender

Måske I allerede gerne vil ha´ gang i kærligheden INDEN juleaften, så kan I allerede starte 1. december med den fede erotiske kalender, der indeholder alt fra sexlegetøj til badesalt og glidecreme.

f87fafd85202b79ce57ce285acb7f353-768x576.jpg

 

Erotisk gavesæt

Trænger dit forhold til at blive piftet lidt op? Dette knaldrøde, sensuelle sæt består af fire dele med både satin, fjer og andet til den sovende fantasi. En fræk gaveide, som både dig og din partner kan få glæde af i soveværelset, og gerne mere end én gang!

 

Plyshjerte - I love you

En fin pude, som kan være rigtig rar at have de aftener hvor man ikke lige er sammen.

Screen-Shot-2017-11-07-at-07.49.29.png

 

Boudoir photoshoot i hjemmet

Overrask din mand med flotte og frække billeder af dig selv. Du kan få taget en Boudoir fotoserie med mindst 25 efterbehandlede billeder, som du kan vælge ud fra. Billederne bliver taget enten hjemme hos dig selv eller ”on location”, et sted som du vælger. De billeder, som du vælger til print, får du også som en gratis webfil, som du kan bruge til sociale medier og lignende - med mindre de er for frække :P

Screen-Shot-2017-11-07-at-07.51.39.png

Romantisk ferier

En romantisk ferie for bare du og din partner, kan redde rigtig mange ting. Nogle få dage hvor I ikke skal tænke på andet end jer selv og at forkæle hinanden.

Screen-Shot-2017-11-07-at-07.54.06.png

Chokolademassage for 2 personer

Bliv smurt ind I chokolade fra top til tå og få lun chokoladesmør til at være en del af en skøn massage - sammen med din mand, kone, kæreste, ven, veninde eller en anden person, du holder af. Denne mulighed får du med dette gavekort til en skøn chokolademassage for 2 personer i 30 minutter.

I vil opleve det som den ultimative selvforkælelse.

Screen-Shot-2017-11-07-at-07.55.07.png

Navngiv din egen stjerne

Nu kan du døbe en stjerne efter et menneske, du har kært, og lad hans eller hendes navn stråle på himlen. Navngivning af en stjerne er en gave, der vil vare i al evighed.

En af de fineste og mest fantasifulde kærlighedserklæringer er en stjernenavngivning. Med den kan du give din kære en stjerne fra himlen. Denne gave består af et certifikat, hvor der med elegant kalligrafi står de teleskopiske koordinater med det ønskede navn og registreringsdato. Med i pakken er også et stjernekort, hvor stjernes position inden for den valgte konstellation er indtegnet.

Screen-Shot-2017-11-07-at-07.56.47.png

Get special - chokolade

Personlig besked i Belgisk chokolade - giv din kære en unik gave som ingen vil være i stand til at give med det fine og personlige chokolade fra Get Special.

Screen-Shot-2017-11-07-at-11.45.37.png

Kama - poker

En hel del sjovere end strippoker: At tage tøjet af er nemlig kun starten, for kama-poker indeholder også andre erotiske opgaver såsom kys, nus og mere. Spillekortenes design er i et erotisk tema og viser forskellige kærlighedspositioner. En fed gave til dem, der gerne vil holde erotikken og romantikken i live og prøve noget nyt! Med kama-poker åbner der sig en helt ny verden for ethvert par!

Nøglebræt

En sød og lidt anderledes måde at have sine nøgler hængende i gangen, og kan være med til at man hurtigt føler sig hjemme.

Screen-Shot-2017-11-07-at-08.01.09.png

 

Du Glemmer det aldrig

Er stedet hvor du finder fantastiske oplevelser du kan opleve sammen med din partner, her kan du kommer på flødebollekursus, madkursus hos Meyers, Dinner in the dark, romantisk ophold på gods og meget meget mere.

 

Fræk sløjfe

Den taler vist for sig selv, måske den kan være med til at pifte lidt op i soverværelset.

 

Sjov bademåtte

Lidt sjovt til hjemmet

Kamasutra spillekort

Disse kamasutra-spillekort gør et normalt sæt spillekot til stimulerende og eroktiske eventyr. Med denne originale gave bliver den næste spilleaften alt andet end kedelig. Kamasutra-spillekort vil åbne op for en helt ny verden og give plads til at udforske og prøve noget helt nyt, og hvem ved? Måske var det lige det, man havde brug for og ledte efter.

Lidt specielt til mor:

24 karat-guldfirkløver

Smukt guldfirkløver vedhæng af 24 karat guld

Gavesæt til mesterkokken

I denne gaveæske får du alt, hvad hjertet begærer, lige fra lækre dip til salt og peber af højeste kvalitet og den fineste chokolade. Der er så mange skønne delikatesser, at det kan være svært at få smagt dem alle sammen på en dag. Hvis du leder efter den helt rigtige gave til en ægte mesterkok er dette sæt lige i øjet, og alle, der elsker eksklusive madvarer, vil især sætte stor pris på disse delikatesser.

 

Flydende lanterner

Drømmeagtige aftener og nætter er, hvad man kan skabe med disse flydende lanterner, som du nemt kan sætte ud på stille vand, hvor lyset skaber en romantisk atmosfære. De kan også med fordel bruges til at skabe lidt ekstra hygge til næste gang i griller ved vandet.

 

Hjerteformet stegepande

Lidt kulør og en lille opfordring til lækker og kærlig søndagsbrunch

 

Lidt specielt til far fra mor:

Bryg din egen juleøl

Den geniale gave til øl-elskeren, gør julen ekstra god og bryg dit eget juleøl!

Med ølsættet fra Brewbarrel får du alt, hvad du har brug for, til at brygge dit eget øl - tilsæt kun vand! Lad smagen af kanel, kryddernelliker og appelsin fylde ølglasset i år - det er både enkelt og godt. Du har færdigt øl på 7 dage!

 

Øl fra hele verden

Med dette gavesæt kan du give din ølglade mand en omgang af øl fra hele verden. Sættet indeholder ni flasker øl fra tre kontinenter. Skål!

Øl krus med foto

Hvis din mand, som næsten alle mænd - er glad for øl, så skal han da ha´ dette krus! Så ved du at han tænker på dig imens han drikke alle de lækre øl.

 

Barbering og ansigts- og hovedbundsmassage

Mændene skal også nogle gange forkælels og hvem vil ikke nyde lidt massage og mandehørm

 

Diamantformet whiskyglas

Er din mand vild med whisky? Så har du hermed fundet den ideelle gaveide! Whiskyglas med diamantform er både flotte og så skinner de ligesom diamater. Den smarte diamantform giver glasset stil og lader automastisk whiskyen stå lidt skævt i glasset, hvilket giver det hele et ekstraordinært look! Whiskyglas til en uforglemmelig nydelse - og måske I endda kan nyde det sammen.

 

Grillkuffert med indgravering

Har du også prøvet at stå ved en glødende varm grill med en kold øl i den ene hånd og en tarvelig, lille gaffel til at vende bøfferne med i den anden? Det er bare som om, at det ødelægger hele grilloplevelsen, når man konstant er ved at brænde fingrene, hver gang man skal vende maden. Nu er løsningen her: Med denne grillkuffert har du alt, du skal bruge ved grillen, så det er bare med at få tændt op. Også kan man endda få den graveret så der ikke er nogen der løber med den.

Screen-Shot-2017-11-06-at-23.01.14.png

______________________________________________________________________

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når du benytter disse links. Det har ingen betydning for din pris eller shoppingoplevelse.