Gaver til mor & far - kun for voksne

Indeholder reklamelinks

GO DREAM - make it happen

Findes der noget mere fantastisk end at opleve noget sammen? Hos GO DREAM kan man opleve det meste og der er ting man aldrig selv havde fundet på. Kom ud og flyv i luftballon, få nærkontakt med hajer, dans salsa, Øl spa i tyrkiet, YSYAD SALTSÖBAD - deluxe og meget meget mere.

Screen-Shot-2017-11-07-at-11.59.50-768x276.png

Sex spil - Fifty days of play

Nogle gange kan det være svært at få gang i sexlivet når man er forældre og lister rundt og nyder hvert et sekundt de små sover, og når man så endelig har tid til at være lidt sammen med ens partner, kan det måske hurtigt blive lidt ensformigt. Dette problem kan I løse med dette spil som er inspireret af bestselleren Fifty Shades of Grey! Slå med farveterningen og træk et kort fra en af de fem kategorier:

Fra den uskyldshvide bunke til den snuskede sorte.

For et varieret nøgensamvær!

Erotisk julekalender

Måske I allerede gerne vil ha´ gang i kærligheden INDEN juleaften, så kan I allerede starte 1. december med den fede erotiske kalender, der indeholder alt fra sexlegetøj til badesalt og glidecreme.

f87fafd85202b79ce57ce285acb7f353-768x576.jpg

Get special - chokolade

Personlig besked i Belgisk chokolade - giv din kære en unik gave som ingen vil være i stand til at give med det fine og personlige chokolade fra Get Special.

Screen-Shot-2017-11-07-at-11.45.37.png

 

Du Glemmer det aldrig

Er stedet hvor du finder fantastiske oplevelser du kan opleve sammen med din partner, her kan du kommer på flødebollekursus, madkursus hos Meyers, Dinner in the dark, romantisk ophold på gods og meget meget mere.

Lidt specielt til mor:

 

Hjerteformet stegepande

Lidt kulør og en lille opfordring til lækker og kærlig søndagsbrunch

 

Lidt specielt til far fra mor:

Bryg din egen juleøl

Den geniale gave til øl-elskeren, gør julen ekstra god og bryg dit eget juleøl!

Med ølsættet fra Brewbarrel får du alt, hvad du har brug for, til at brygge dit eget øl - tilsæt kun vand! Lad smagen af kanel, kryddernelliker og appelsin fylde ølglasset i år - det er både enkelt og godt. Du har færdigt øl på 7 dage!

 Diamantformet whiskyglas

Er din mand vild med whisky? Så har du hermed fundet den ideelle gaveide! Whiskyglas med diamantform er både flotte og så skinner de ligesom diamater. Den smarte diamantform giver glasset stil og lader automastisk whiskyen stå lidt skævt i glasset, hvilket giver det hele et ekstraordinært look! Whiskyglas til en uforglemmelig nydelse - og måske I endda kan nyde det sammen.

 

Grillkuffert med indgravering

Har du også prøvet at stå ved en glødende varm grill med en kold øl i den ene hånd og en tarvelig, lille gaffel til at vende bøfferne med i den anden? Det er bare som om, at det ødelægger hele grilloplevelsen, når man konstant er ved at brænde fingrene, hver gang man skal vende maden. Nu er løsningen her: Med denne grillkuffert har du alt, du skal bruge ved grillen, så det er bare med at få tændt op. Også kan man endda få den graveret så der ikke er nogen der løber med den.

Screen-Shot-2017-11-06-at-23.01.14.png

______________________________________________________________________

MamaWise benytter affiliatelinks i denne artikel. Dette betyder at vi får en lille fortjeneste, når du benytter disse links. Det har ingen betydning for din pris eller shoppingoplevelse.