Kærlighedsapp – Youtwo

Bekræft kærligheden, send søde beskeder, flirt og bliv ved!

Et parforhold kan faktisk godt være godt og pirrende - også efter 12 år på bagen - men det kræver, at du tager del, vælger til og ikke bare forventer, at det hele kommer af sig selv.

YouTwo er en app til parforholdet og den har et ønske for øje. At vi bliver bedre til at kigge på vores partner og se alle de gode ting, vi gør og er for hinanden. Vi kan utrolig hurtigt glemme vores nærmeste, når arbejdspresset bliver for meget, når børnene tager vores opmærksomhed og kræfter, når omverdenen konstant minder os på, at vi skal dyrke motion, spise sundt, og tænke på os selv. Men her ønsker YouTwo at være en del af hverdagen, så vi midt i alle andre indtryk husker den vigtigste person ved vores side.
Ideen er søsat af Martin Backs og udspringer fra en travl hverdag, hvor det kan være svært at afsætte tiden til tosomhed. Skilsmisseraten i DK indikerer også, at mange parforhold har det svært og er pressede. "Appen skal give os gode touchpoints med hinanden, når vi ikke er fysisk tilstede sammen. Vi skal flirte, værdsætte hinanden, sætte ord på kærligheden … og bare blive ved!!” fortæller Martin og argumenterer for at kærligheden, lidenskaben og omsorgen til vores partner får meget bedre arbejdsvilkår, når vi netop retter fokus på hinanden, afsætter tid til hinanden og vælger hinanden til. ”Vi er vedholdende, når det omhandler motion eller jagten på en finere stillingsbetegnelse i erhvervslivet. Denne vedholdenhed må vi også bruge fornuftigt i vores parforhold,” pointerer Martin, der selv står i orkanens øje med, kone, tre børn og fuldtidsarbejde ved siden af YouTwo-projektet.

 

Appen rummer flere forskellige features, men den primære funktion er at sende hjerter til hinanden i fire forskellige kategorier. Praktiske, omsorgs-, intim og romantiske hjerter med konkrete beskeder for forskellige handlinger eller værdsættelse gør det tydeligt for vores partner, hvad vi sætter pris på - og omvendt. I praksis fungerer det ved at vælge et kategorisk hjerte og efterfølgende sætte ord, hvorfor man netop har sendt dette. Eks: “Du har modtaget et omsorgshjerte- Tak fordi du lyttede til mine problemer i går aftes. Det er fantastisk at have dig ved min side og jeg vil ikke undvære dig”

unnamed-300x169.png

“Det er fedt at mærke, at vi stadig kan røre ved hinanden og flirte efter 12 års parforhold”, argumentere Martin og pointerer yderligere glæden over at modtage et hjerte minder meget om situationer i forelskelsfasen, hvor det ikke kunne gå hurtigt nok med at åbne beskeder og breve fra hinanden.

Alle hjerter bliver gemt i en overskuelig oversigt. Så i tider, hvor bølgerne går højt eller kærtegnene er få, så har man sin helt egen bank eller database af kærlighedserklæringer, som bekræfter båndet mellem to parter og som nogen gange kan sætte lidt perspektiv på mindre kontroverser eller hverdagsskænderier.

Appen bliver bakket op af fagfolk.

 

Under udarbejdelsen har den tætteste sparringspartner været Center For Familieudvikling. Direktør for Center for Familieudvikling og psykolog, Mattias Stølen Due siger også således om appen: ”App´en YouTwo er et meget innovativt, kreativt og relevant produkt til par. Det er sjovt og legende, men samtidig er der seriøse og faglige argumenter for, at denne App kan være med til at forebygge problemer og styrke trivslen i parforholdet. Jeg ser mange spændende muligheder og perspektiver i dette nye tiltag.”

Prøv den!
- Det er bare en app…- men dit forhold er ikke bare...

Du kan finde dem på Instagram og Facebook