Mamawise Amandas bedste dates - måske noget for dig?

Efter vi er blevet forældre til Wilma er vores dates blevet en del anderledes. Før vi blev forældre lavede vi mange spontane ting og vi kunne sagtens tage en spontan rejse, sommerhustur eller lignende. Nu hvor vores guldklump Wilma er kommet, skal der lidt mere planlægning til, og skal gerne være noget der kan gøres derhjemme når Wilma er puttet. 

Spilleaften: 

For os kan en god date godt være en aften med stearinlys og spil, når Wilma er puttet. Ofte kommer man hurtigt til bare, at kaste sig på sofaen når børnene er putte, fordi man selv er super træt. Men hjemme hos os, prøver vi en gang om måneden, at lave noget andet end bare at ligge på sofaen og se TV eller glo på hver vores mobil. Derfor tænder vi stearinlys, sætter os ved spisebordet og spiller spil. Det kan være alle mulige forskellige spil, men ofte bliver det backgammon, 500 eller andre kort spil. 

Serier: 

En anden ting vi ofte gør for at lave noget sammen, er at se en serie vi begge synes er god. Vi har set rigtig mange gode serier sammen, og er super gode til at skiftes til, at vælge serie og acceptere det den anden har valgt. At se serie sammen gør, at vi glæder os til vores tid sammen om aftenen og, at vi "har noget at snakke om" i form af hvad vi tror der sker osv. Serier som vi har været glade for at se sammen har fx. været Heros, Prison break og Lost. 

Wallmans:

En af de bedste dates vi har været på sammen, var dengang vi var til Dinnershow i Wallmans i Cirkusbygningen. Det er bestemt noget jeg kan anbefale, især hvis man er til fest, underholdning og god mad. Rasmus havde givet mig et gavekort til et besøg hos Wallmans, efterfulgt af overnatning, i fødselsdagsgave, og vi havde den bedste aften/nat længe. Det er en 4-retters middag, men spiser imens man ser et fantastisk show med skøn musik og meget dygtige dansere og artister.

Sushi & bio:

En ting vi ofte gør når Wilma bliver passet er at tage ud og spise og i biografen, det er nok meget kliche agtigt, men det er virkelig hyggeligt og man får snakket på en hel anden måde når man er ude at spise, og der er ingen der skal tage opvasken efterfølgende ;)

Rom:

Mange vil mene at det er "dumt"/"hårdt" at tage væk flere dage fra sine børn - men jeg tror virkelig det kan være med til at gøre, at man kan bevare gnisten i et forhold når man er blevet forældre! Rasmus og jeg har været 3 dage i Rom, og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det. Det er fantastisk at komme væk nogle dage, og bare nyde hinanden (især når man ved at de små pus har det fantastisk sammen med bedsteforældrene). Vi havde nogle skønne dage som vi sent vil glemme, og det giver også noget energi til at være bedre forældre når man kommer hjem igen.