Ta’ på date

Biograf.
Klassikeren over dem alle; Biografen. Vi er store fans af den, og bruger den selv meget. Men hvis I trænger til at komme ud og snakke om andet end puha og sandkage, så er biografen nok ikke det rigtige valg.

Ud at spise.
At tage ud og spise er altid et hit, om det så er brunch, frokost eller aftensmad. 'Vejen til en mands hjerte, går igennem hans mave'

Bowling.
Bowling er en forholdsvis 'billig' date og er nem at kombinere med at spise ude eller en biograftur. Den er også god, hvis mor og far bare lige skal have 1,5 time for sig selv.

Hotelophold/overnatning.
Riv en weekend ud af kalenderen og hiv bedsteforældrene ind til ungerne. Lad alt hvad der hedder praktiske gøremål i forbindelse med rengøring, skole, børnehave- koble af og nyd hinanden. Nyd et spaophold, et hotelophold eller Oslo cruise. Enten kan I blive på hotellet og nyde godt af dets faciliteter og dets roomservice eller koble det sammen med, at være turist. Sådan en weekend kan ikke slå fejl.

Shopping tur.
Hvis garderoben alligevel skal udskiftes, hvorfor så ikke gøre det til en hyggelig date med din mand? Find et stort shoppingcenter, nyd en god frokost og få klaret alle indkøbene.

Turist i eget land. 
'Der er et yndigt land', Danmark er smukt og vi har så mange smukke seværdigheder, områder og ting at se. Ta' en dag ud af kalenderen og leg turist. kombiner det eventuelt med et hotelophold. Ta' til København, odense, århus, besøg Kronborg, Rundetårn eller hvad der lige fanger jeres interesse.

Stå på skøjter.
Denne er sæsonbestemt. Men hvorfor ikke holde en date i ægte Hollywood-film stemning. Stå på skøjter, fald på isen, nyd en kop varm kakao og varm jer, hos hinanden. Slut eventuelt af med en dejlig omgang mad eller hygge på sofaen under tæppet.