Ta’ på hjemmeDATE- GRATIS

 1. Spilleaften.
  Når børnene sover, så find en flaske vin, lidt sødt til ganen og et spil frem. Også selvom I normalt synes, at det er kedeligt at spille. Dét at lave noget andet end den traditionelle biograftur er i sig selv, en oplevelse.

 2. Lad børnene spise alene.
  .. og gem jeres aftensmad til ungerne sover. Nyd jeres mad varm (!) og nyd de uafbrudte samtaler. Ta' jer tid til, at nyde maden og hinanden.

 3. Massage.
  Forkæl hinanden og jeres sanser med en omgang massage. Om det så er fod massage til fredagsfilmen, eller den helt store omgang i soveværelset, så giver kontakten bare noget helt unikt. Og modtageren af massagen om det er dig eller din partner, vil med garanti værdsætte det.

 4. Home bio.
  Hold jeres egen biograftur når unger sover. Smæk benene op, put jer sammen under et tæppe, fyld slikskålene og smæk en fed film på.

 5. Hverdagsting.
  Date og date er måske så meget sagt, men! Find noget spiseligt som I godt kan lide, tænd for hyggebelysningen og planlæg jeres næste ferie, lig vasketøjet ind på spisebordet og fold det sammen, lav madplan sammen. Hverdags tingene er pludselig meget sjovere, når I hygger om det.

Har du andre ideer til gratis dates, som kan holdes hjemme så send dem endelig!