Australian Bodycare - naturprodukter mod hudproblemer

Indeholder reklame

AUSTRALIAN BODYCARE HAR VÆRET FØRENDE INDEN FOR PROBLEMLØSENDE HUDPLEJE SIDEN 1992. DE HAR HOLDT FAST I SAMME VISION, SOM DE OPRINDELIGT BLEV GRUNDLAGT PÅ: AT VÆRE FØRENDE INDEN FOR PROBLEMLØSENDE HUDPLEJE OG HJÆLPE DANSKERNE TIL EN BEDRE LIVSKVALITET.

Australian Bodycares produkter er dermatologisk testede. Det vil sige, at deres produkter er milde og hudvenlige – også for personer med sensitiv hud.

Hvis du vil, kan du læse mere om deres dematologiske test

OG HVAD VIL DET SÅ SIGE?

Det vil sige at alle deres produkter er testet af et uafhængigt analyseinstitut i henhold til den EU-godkendte standard Cosmetics Europe (tidligere COLIPA).

Med dette label på dit nyindkøbte produkt, er du sikker på, at du har valgt et produkt som din hud kan tåle. Alle Australien bodycares produkter er klassificeret som værende hudvenlige.  

Australian Bodycare´s mål er at hjælp os dansker med at få en sundere hud og afhjælpe vores hudproblemer. De arbejder aktivt med at give os gode råd og vejledning ved at guide os til simlpe rutiner i vores hverdag. 

Deres produkter er velegnet til hele familien og forbygger og løser helt almindelige hudproblemer, men på samme tid er deres produkter også skånsomme mod huden. Alle deres produkter bliver fremstillet med den højeste kvalitet af råvarer og doseret efter, hvilket problem de skal løse.

Deres hemmelighed mod problemfri hud findes i Australien, nærmere betegnet i Australiens natur. Tea Tree Oil er hemmeligheden og naturens hemmelige våben. Tea Tree Oil er genialt til en plejerutine i alle hjem, og derfor har Australian Bodycare udviklet en masse lækre produkter med Tea Tree Oil, som effektiv kan hjælpe og forebygge hudproblemer helt uden at irritere uden. 

Deres produkter er milde og hudvenlige – også for personer med sensitiv hud.

De har mange forskellige serier som alle henvender sig til forskellige problemer. De har fx en serie mod uren hud. De har skræddersyet en række produkter, der gør det nemmere at komme den urene hud til livs – til begge køn og alle aldre med tea tree oil som er en mild og naturlig serie, som effektivt renser i dybden.

De har også en virkelig lækker serie mod intim irritation, kløe og lugtgener, hvilket vi er mange kvinder der døjer med. Mange oplevere intime gener på et tidspunkt i livet. Denne serie kan hjælpe på generne ved intimproblemer og hjælpe med at holde den gode og sunde intimhygiejne. 

I kan læse mere om Australian bodycare her, eller på Facebook og Instagram